LEGO Monkey Kings krigerrobot 80012

LEGO Monkey Kings krigerrobot-legetj til Monkie Kid-action!

lego 80012 monkey kings krigerrobot scaled
 • 1629 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80012 SKU

Fans af LEGO Monkie Kid kan blive helte, der reder indbyggerne, med den enorme, justerbare Monkey Kings krigerrobot (80012), der har gyldne elementer og en stav, der kan forlænges. Dette sæt omfatter også et knopskydende Bull-klon-robotlegetøj og Pigsys nudelrestaurant, der kan inspirere til kreativ historiefortælling. Sættet er en ideel LEGO gaveidé til børn fra 10 …

Læs mere...

Priser LEGO Monkey Kings krigerrobot 80012

Lego.com LEGO.com 839 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Monkey Kings krigerrobot 80012

Fans af LEGO Monkie Kid kan blive helte, der reder indbyggerne, med den enorme, justerbare Monkey Kings krigerrobot (80012), der har gyldne elementer og en stav, der kan forlænges. Dette sæt omfatter også et knopskydende Bull-klon-robotlegetøj og Pigsys nudelrestaurant, der kan inspirere til kreativ historiefortælling. Sættet er en ideel LEGO gaveidé til børn fra 10 år og indeholder 6 minifigurer samt Den Gyldne Stav, en bygbar sky til Monkie Kid og en minimodel af Blomsterfrugtbjerget for at genskabe en ikonisk scene fra Monkie Kids livshistorie.

Instructions PLUS!
Instructions PLUS omfatter en digital, interaktiv vejledning til at bygge dette unikke legetøjssæt. Funktionen er tilgængelig i den gratis LEGO Life app og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at bygge LEGO klodsmodellerne.

Byg, leg, lær
LEGO Monkie Kid legesættene er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur og værdier. Sættene hjælper børn med at styrke deres tapperhed og viljestyrke gennem kreativt byggeri og leg.

 • Fans af LEGO Monkie Kid vil elske denne enorme, justerbare Monkey Kings krigerrobot (80012) og de andre seje modeller, bl.a. Pigsys farverige nudelrestaurant og en Bull-klonrobot til kampleg og kreativ historiefortælling.
 • Dette legesæt indeholder 6 minifigurer, bl.a. Monkey King og Monkie Kid med Den Gyldne Stav, en bygbar sky med fremvisningsstand og en minimodel af Blomsterfrugtbjerget for at genskabe en ikonisk Monkie Kid-scene.
 • Der er så mange detaljer, der inspirerer til leg, f.eks. LEGO legetøjsrobottens kæmpestore stav, der kan forlænges, Bull-klonrobottens knopskyder, Monkie Kids soveværelse over butikken og det bygbare arkadespil.
 • Dette LEGO sæt med 1.629 elementer er en sej fødselsdags- eller julegaveidé til børn fra 10 år. Der er garanti for timevis af nydelse, uanset om man bygger og leger selv eller deler det kreative sjov med venner.
 • Monkey King LEGO robotlegetøjet er over 40 cm højt, 23 cm langt og 42 cm bredt, og dette fantastiske legesæt er perfekt til kombination med andet LEGO Monkie Kid byggelegetøj, så børn kan opleve endnu mere action.
 • Bruger ingen batterier! Dette LEGO samlerlegetøjssæt drives udelukkende af børns fantasi, så de kan bruge Monkey King-robotten, de andre seje modeller og minifigurerne til at skabe nye Monkie Kid-missioner, hver gang de leger.
 • Børn vil nyde byggeprocessen endnu mere med Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO Life app, og som giver dem mulighed for digitalt at zoome ind på, dreje og visualisere modellerne, mens de bygger. Fantastisk!
 • Det lærerige LEGO Monkie Kid byggelegetøj, inspireret af den kinesiske legende om Abekongen, hjælper børn med at udvikle deres kreativitet, tapperhed og viljestyrke gennem timevis af fordybende byggeri og leg.
 • Byggere behøver ikke Monkie Kids kræfter for at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! Lige siden 1958 har de overholdt branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og altid nemme at sætte perfekt sammen.
 • LEGO byggeklodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og grundigt analyseret, så du kan være sikker på, at dette samlerlegetøjssæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monkey Kings krigerrobot
SKU
80012
EAN
5702016617672
Dele
1629
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
839 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.