LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter 80013

LEGO skibslegetj til kampe mellem Monkie Kid og Bull-kloner!

lego 80013 monkie kid teamets hemmelige hovedkvarter scaled
 • 1959 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80013 SKU

Lad børn opdage de seje detaljer inde i LEGO sættet Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter (80013). Dette LEGO skibslegetøj kan åbnes og opdeles for at give nem adgang til det detaljerede opholdsområde, værkstedet, den justerbare robot og meget mere. Legetøjskranen på dækket kan bruges til at gribe fat i Bull-klonernes knopskydende angrebsbåd, og Pigsy og Meis …

Læs mere...

Priser LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter 80013

Lego.com LEGO.com 1 399 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter 80013

Lad børn opdage de seje detaljer inde i LEGO sættet Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter (80013). Dette LEGO skibslegetøj kan åbnes og opdeles for at give nem adgang til det detaljerede opholdsområde, værkstedet, den justerbare robot og meget mere. Legetøjskranen på dækket kan bruges til at gribe fat i Bull-klonernes knopskydende angrebsbåd, og Pigsy og Meis sjove, bygbare jetski giver endnu flere muligheder for kampleg. Dette LEGO sæt er en fabelagtig gaveidé til børn og indeholder 7 minifigurer med våben samt figurer af Sandy og katten Mo til at udspille spændende eventyr.

Interaktiv vejledning
Se Instructions PLUS-vejledningen, der er tilgængelig i den gratis LEGO Life app, til dette samlerlegetøj. Børn kan bruge funktionen til at zoome ind på, dreje og visualisere modellen, mens de bygger den.

Lærerigt og sjovt!
LEGO Monkie Kid legetøjssættene er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur og værdier. Sættene hjælper børn med at udvikle deres kreativitet, tapperhed og viljestyrke.

 • Der er masser af overraskelser i LEGO modellen Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter (80013) til børn. Hovedkvarteret kan åbnes udad og kan opdeles i tre for at give nem adgang til værkstedet, opholdsområdet, en justerbar robot og meget mere.
 • Børn kan udspille episke kampe som deres yndlingsfigurer med minifigurerne af Monkie Kid, Pigsy, Mei, general Ironclad, Snort, Grunt og Roar, en figur af Sandy og katten Mo samt seje våben, såsom Den Gyldne Stav.
 • Dette kreative legetøj er fyldt med sjove detaljer, der kan inspirere til leg, bl.a. LEGO skibslegetøjets kran til at gribe fat i Bull-klonernes knopskydende angrebsbåd og jetpack, samt Pigsy og Meis seje, knopskydende jetski.
 • Dette LEGO sæt med 1.959 elementer er en fantastisk gaveidé til fødselsdag, en særlig lejlighed eller jul til børn fra 10 år, og det giver en udfordrende, berigende byggeoplevelse og mange timers nydelse – uanset om man leger selv eller med venner.
 • Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter er over 40 cm højt, 41 cm langt og 23 cm bredt i bådtilstand, og kan åbnes op til at være 89 cm langt. Det er en iøjnefaldende fremvisningsgenstand på et barns værelse mellem legestunder.
 • Dette samlerlegetøjssæt er bygget udelukkende af LEGO klodser og drives af børns fantasi – uden brug af batterier – så Monkie Kid-legemissionerne løber aldrig tør for energi!
 • Børn kan nyde en digitalt forbedret byggeoplevelse med Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO Life app, og som giver dem mulighed for at zoome ind på, dreje og visualisere dette unikke legetøj, mens de bygger det. Fabelagtigt!
 • Det lærerige LEGO Monkie Kid byggelegetøj er inspireret af mytiske kinesiske fortællinger om Abekongen og hjælper børn med at styrke deres tapperhed og viljestyrke, mens de nyder timevis af kreativt sjov.
 • Børn behøver ikke kræfter som Monkie Kid for at sætte LEGO byggeklodser sammen eller skille dem ad! De overholder branchens højeste standarder, hvilket sikrer, at de er ensartede, nemme at sætte perfekt sammen hver gang og robuste at bygge med.
 • LEGO klodser og elementer bliver testet på stort set enhver tænkelig måde for at sikre, at dette kreative legetøjsbyggesæt til børn overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monkie Kid-teamets hemmelige hovedkvarter
SKU
80013
EAN
5702016617689
Dele
1959
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.