LEGO 80018 Monkie Kids himmelkværn

Kommer snart

Cool LEGO Monkie Kid motorcykel-legetøjssæt til børn

lego 80018 monkie kids himmelkvaern
 • 203 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80018 SKU

Unge helte kan udspille hæsblæsende missioner, hvor de redder byen fra Spider-køreren og en robotedderkop, med det actionfyldte LEGO® Monkie Kid™ sæt med himmelkværn (80018).Dette sæt, der kan bygges, indeholder 3 LEGO® minifigurer – Monkie Kid med Den Gyldne Stav, Spindrax med et sværd og Rui – som kan inspirere til sjov, kreativ historiefortælling og …

Læs mere...

Priser LEGO 80018 Monkie Kids himmelkværn

Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO 80018 Monkie Kids himmelkværn

 • Unge helte kan udspille hæsblæsende missioner, hvor de redder byen fra Spider-køreren og en robotedderkop, med det actionfyldte LEGO Monkie Kid sæt med himmelkværn (80018).
 • Dette sæt, der kan bygges, indeholder 3 LEGO minifigurer – Monkie Kid med Den Gyldne Stav, Spindrax med et sværd og Rui – som kan inspirere til sjov, kreativ historiefortælling og leg hver dag.
 • Monkie Kids himmelkværn har 2 skjulte diskosskydere og hjul, der kan vippes op til flyvetilstand, og Spindrax' motorcykel har 2 knopskydere. Sættet omfatter også en justerbar robotedderkop.
 • Dette seje LEGO motorcykel-legetøjssæt består af 203 elementer og giver en sjov byggeoplevelse og mange underholdende legestunder. Det vil være den fedeste gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelse til børn fra 6 år.
 • Himmelkværnen er over 7 cm høj, 14 cm lang og 4 cm bred – en god størrelse, som børn kan tage med i rygsækken sammen med de øvrige modeller og minifigurer til leg på farten.
 • Der medfølger tydelig, trinvis vejledning i æsken, og via Instructions PLUS-guiden i den gratis app LEGO Byggevejledninger, kan børn se virtuelle versioner af modellerne, mens de bygger.
 • LEGO Monkie Kid byggelegetøj er inspireret af den kinesiske legende om Abekongen og hjælper børn med at udvikle deres fantasi, tapperhed og viljestyrke, samtidig med at de har det sjovt.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge standarder for at sikre, at de altid er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret grundigt for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monkie Kids himmelkværn
SKU
80018
EAN
5702016911268
UPC
673419338042
Dele
203
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
180 kr
Udgivelses dato
1. marts 2021
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.