LEGO Red Sons infernojet 80019

Supersej infernojet til episke kampe mellem Red Son og Monkie Kid

lego 80019 red sons infernojet
 • 299 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80019 SKU

Sæt gang i børns kreativitet med dette actionfyldte LEGO Monkie Kid legetøjssæt (80019), der indeholder Red Sons infernojet, en minimodel af Blomsterfrugtbjerget og Den Gyldne Stav. Jetten har et minifigurcockpit og 2 fjederbetjente skydere. Sættet er en super gaveidé til børn og omfatter også minifigurer af Monkie Kid, Red Son og Bob med våben og …

Læs mere...

Priser LEGO Red Sons infernojet 80019

Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Red Sons infernojet 80019

Sæt gang i børns kreativitet med dette actionfyldte LEGO Monkie Kid legetøjssæt (80019), der indeholder Red Sons infernojet, en minimodel af Blomsterfrugtbjerget og Den Gyldne Stav. Jetten har et minifigurcockpit og 2 fjederbetjente skydere. Sættet er en super gaveidé til børn og omfatter også minifigurer af Monkie Kid, Red Son og Bob med våben og tilbehør, såsom Red Sons krafthandske og en LEGO legetøjsjetpack, der kan inspirere til sjov og fantasifuld leg.

Interaktiv vejledning
Æsken indeholder trykt vejledning, men se også Instructions PLUS-guiden i LEGO Byggevejledninger, en gratis app med værktøjer til at zoome ind på, dreje og vise modellen på skærmen, så byggeprocessen bliver endnu mere berigende for børn.

Byg, leg og lær
LEGO Monkie Kid sættene er forankret i Kinas kultur og værdier og genopfinder de klassiske fortællinger om Abekongen på nye måder, der hjælper børn med at udvikle deres tapperhed, viljestyrke og optimisme, mens de samtidig oplever timevis af kreativt sjov.

 • Børn kan udspille historier, hvor den heroiske Monkie Kid vogter Blomsterfrugtbjerget mod Red Sons infernojet-angreb, med dette actionfyldte LEGO Monkie Kid legetøjssæt (80019).
 • Dette sjove legetøj indeholder 3 minifigurer som inspiration til leg – Monkie Kid, Red Son med krafthandske og flammeenergielementer, der kan affyres, og Bull-klonen Bob med en jetpack og flammekaster, der kan bygges.
 • Infernojetten har et minifigurcockpit og to fjederbetjente skydere, og på minimodellen af Blomsterfrugtbjerget sidder Den Gyldne Stav for at inspirere til fantasifulde og spændende legekampe.
 • Dette LEGO jetflysæt af højeste kvalitet omfatter 299 elementer og giver børn fra 7 år en berigende bygge- og legeoplevelse. Det vil være en super gave til fødselsdag eller andre anledninger.
 • Infernojetten er over 10 cm høj, 21 cm lang og 14 cm bred – en kompakt og bærbar størrelse, så den er nem for børn at holde, suse rundt med og affyre skyderne.
 • Der medfølger trykt vejledning og Instructions PLUS-guide i LEGO den gratis app Byggevejledninger, hvor unge byggere kan se en virtuel version af denne unikke legetøjsmodel, mens de bygger.
 • Sjove LEGO Monkie Kid legetøjssæt genopfinder den kinesiske legende om Abekongen gennem innovativ historiefortælling og hjælper børn med at udvikle deres kreativitet, viljestyrke og optimisme.
 • LEGO komponenter lever op til strenge standarder for at sikre, at de kan sættes sikkert sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Red Sons infernojet
SKU
80019
EAN
5702016911138
UPC
673419338455
Dele
299
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.