LEGO Hvid dragehest-jet 80020

Super LEGO jetfly-legetj til actionfyldt leg

lego 80020 hvid dragehest jet
 • 565 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80020 SKU

Giv din lille helt en sjov, berigende byggeoplevelse og timevis af kreativ leg med dette spændende LEGO Monkie Kid jetfly-legesæt (80020). Sættet af høj kvalitet indeholder Meis hvide dragehest-jet med 2 fjederbetjente skydere og 2 knopskydere, fungerende salgsautomat, der kan bygges, justerbar robotedderkop, edderkoppefælde og knopskydende hoverboard. Børn kan udspille scener som Mei og katten …

Læs mere...

Priser LEGO Hvid dragehest-jet 80020

Lego.com LEGO.com 244 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Hvid dragehest-jet 80020

Giv din lille helt en sjov, berigende byggeoplevelse og timevis af kreativ leg med dette spændende LEGO Monkie Kid jetfly-legesæt (80020). Sættet af høj kvalitet indeholder Meis hvide dragehest-jet med 2 fjederbetjente skydere og 2 knopskydere, fungerende salgsautomat, der kan bygges, justerbar robotedderkop, edderkoppefælde og knopskydende hoverboard. Børn kan udspille scener som Mei og katten Mo, der kæmper for at redde en indbygger fra Spider Queens håndlanger Huntsman, med 3 minifigurer og en LEGO figur.

Digital vejledning
Æsken indeholder trinvis vejledning, men børn vil også elske at bruge intuitive Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger, hvor de kan visualisere modellerne, mens de bygger dem.

Sejt byg selv-legetøj
LEGO Monkie Kid byggesæt udspringer af kinesisk kultur. De genopfinder den kinesiske legende om Abekongen gennem innovativ historiefortælling og hjælper børn med at udvikle deres kreativitet, viljestyrke og optimisme via byggeri og leg.

 • Børn vil elske at udspille historier som den heltemodige Mei, der flyver i sin hvide dragehest-jet (80020) for at redde byen fra Spider Queens håndlanger Huntsman og en ""giftig"" robotedderkop.
 • Dette LEGO legesæt med jetfly indeholder 3 minifigurer – Mei, Huntsman og Si – med våben, bl.a. Meis jadedragesværd, samt en figur af katten Mo med et knopskydende hoverboard, der kan bygges.
 • Jetflyet har 2 fjederbetjente skydere og 2 knopskydere. Der er også en fungerende salgsautomat, der kan bygges – ""scan"" mobiltelefon-elementet for at få drikkedåser ud.
 • Dette LEGO fly-legetøjssæt med 565 elementer er sjovt at bygge og kan give timevis af kreativ leg. Det vil være en cool gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en overraskelse til børn fra 7 år.
 • Den hvide dragehest-jet er over 8 cm høj, 34 cm lang og 19 cm bred. Ligesom de øvrige modeller og minifigurer i sættet er den nem at tage med, så børn kan lege, hvor de end er.
 • Indeholder klar vejledning og intuitiv Instructions PLUS-guide i den gratis app LEGO Byggevejledninger, som gør byggeriet endnu sjovere og giver børn mulighed for at visualisere modellerne, mens de bygger.
 • Det inspirerende LEGO Monkie Kid byggelegetøj genopfinder den kinesiske legende om Abekongen i en moderne verden og hjælper børn med at udvikle deres fantasi, tapperhed og viljestyrke.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de sidder sikkert sammen og bliver til robuste modeller – sådan har detværet siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hvid dragehest-jet
SKU
80020
EAN
5702016911145
UPC
673419338462
Dele
565
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.