LEGO Monkie Kids løvevogter 80021

Cool lvevogter-legetj med mech-robot til actionfyldte kampe!

lego 80021 monkie kids lovevogter
 • 774 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80021 SKU

Børn vil elske at vise vennerne det actionfyldte LEGO Monkie Kid legesæt Løvevogter (80021). Sættet indeholder et fuldt bevægeligt mech-legetøj med 2 skjulte fjederbetjente skydere, Spider Queens kampplatform med bevægelige ben og 2 fjederbetjente skydere samt en justerbar robotedderkop. Sættet er en fremragende gave til trendsættende børn og omfatter også en arkade, der kan bygges, …

Læs mere...

Priser LEGO Monkie Kids løvevogter 80021

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Monkie Kids løvevogter 80021

Børn vil elske at vise vennerne det actionfyldte LEGO Monkie Kid legesæt Løvevogter (80021). Sættet indeholder et fuldt bevægeligt mech-legetøj med 2 skjulte fjederbetjente skydere, Spider Queens kampplatform med bevægelige ben og 2 fjederbetjente skydere samt en justerbar robotedderkop. Sættet er en fremragende gave til trendsættende børn og omfatter også en arkade, der kan bygges, og som har et legetøjs-gribespil med gribeklo, der giver legetøjselementer, samt 5 minifigurer med seje våben til at udspille kampe.

Bliv digital
Æsken indeholder trykt vejledning, og børns byggeoplevelse kan gøres endnu bedre med den intuitive Instructions PLUS-guide i den gratis app LEGO Byggevejledninger, hvor de kan visualisere modellerne på skærmen, mens de bygger.

Lærerigt og sjovt
LEGO Monkie Kid byggesæt er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur og værdier. Sættene er beregnet til at styrke børns tapperhed, viljestyrke og optimisme gennem kreativ leg.

 • Børn kan blive heltene i deres egne spændende eventyr med LEGO Monkie Kid mech-legetøjet Løvevogter (80021), der indeholder Spider Queens kampplatform, justerbar robotedderkop og arkade, der kan bygges.
 • Dette kamp-legetøjssæt i høj kvalitet indeholder 5 minifigurer – Monkie Kid med Den Gyldne Stav, Mei med jadedragesværdet, Huntsman med en riffel, Spider Queen og Lu.
 • Den fuldt bevægelige Løvevogter har snappende kæber og en skjult fjederbetjent skyder i hver af trommerne, mens Spider Queens kampplatform har bevægelige ben og 2 fjederbetjente skydere.
 • Børn vil elske at lege med dansemaskinen i den klodsbyggede arkade og med legetøjs-gribespillet med en bevægelig klo, der giver legetøjselementer ligesom et rigtigt arkadespil.
 • Dette LEGO byggelegetøj med 774 elementer vil være en cool gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en overraskelse til kreative børn fra 8 år, der elsker at være med på det nyeste nye.
 • Løvevogteren er over 21 cm høj, 28 cm lang og 19 cm bred. Det er en sej model, som børn kan udstille og vise frem til vennerne mellem legeeventyr.
 • Der er trinvis vejledning i æsken, og børns byggeoplevelse kan gøres endnu bedre med den intuitive Instructions PLUS-guide i LEGO Byggevejledninger, en gratis app.
 • LEGO Monkie Kid legetøjsbyggesæt er inspireret af Kinas legende om Abekongen og hjælper børn med at udvikle deres fantasi, tapperhed og viljestyrke, samtidig med at de har det sjovt.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strengebranchestandarder for at sikre, at de altid er kompatible og nemme at sætte sammen.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og grundigt analyseret for at leve op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monkie Kids løvevogter
SKU
80021
EAN
5702016911152
UPC
673419338479
Dele
774
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.