LEGO Spider Queens edderkoppebase 80022

Fantastisk Spider Queen-robot til legekampe

lego 80022 tbd fcfc 2021 5
 • 1170 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80022 SKU

Børn kan udspille utallige spændende eventyr med det seje LEGO Monkie Kid mech-legetøj Spider Queens edderkoppebase (80022). Den justerbare mech-robot angriber med stangbetjente klosakse og afslører et minifigurfængsel og Spider Queens laboratorium til robotedderkopper, når den åbnes. Dette unikke legesæt til trendsættende børn indeholder 6 minifigurer, bl.a. Monkey King og Monkie Kid med Den Gyldne …

Læs mere...

Priser LEGO Spider Queens edderkoppebase 80022

Lego.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Spider Queens edderkoppebase 80022

Børn kan udspille utallige spændende eventyr med det seje LEGO Monkie Kid mech-legetøj Spider Queens edderkoppebase (80022). Den justerbare mech-robot angriber med stangbetjente klosakse og afslører et minifigurfængsel og Spider Queens laboratorium til robotedderkopper, når den åbnes. Dette unikke legesæt til trendsættende børn indeholder 6 minifigurer, bl.a. Monkey King og Monkie Kid med Den Gyldne Stav, som kan omdannes til en flyver til kampaction.

Byggeri med digital hjælp
Æsken indeholder klar, trinvis vejledning, og børn kan få det endnu sjovere med Instructions PLUS-guiden i den gratis app LEGO Byggevejledninger, som giver dem mulighed for at zoome ind på og dreje modellen på skærmen, mens de bygger den.

Byg og lær
LEGO Monkie Kid sæt er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur og værdier. Sættene hjælper børn med at udvikle tapperhed, viljestyrke og optimisme gennem kreativt byggeri og leg.

 • Lad børn skabe deres egne fantastiske kamphistorier med dette LEGO Monkie Kid legetøjssæt (80022), der indeholder Spider Queens edderkoppebase, som er en kombination af en mech-robot og et mobilt hovedkvarter.
 • Indeholder 6 minifigurer – Spider Queen, Syntax, Monkie Kid, Pigsy, Monkey King og en indbygger – samt våben og tilbehør, bl.a. Den Gyldne Stav, som kan omdannes til en flyver til Monkie Kid.
 • Spider Queens justerbare mech-robot/hovedkvarter har stangbetjente klosakse til angreb, og edderkoppens ""krop"" kan åbnes og afslører et detaljeret laboratorium og et minifigurfængsel.
 • Dette LEGO sæt af højeste kvalitet omfatter 1.170 elementer, giver en berigende byggeoplevelse og rummer ubegrænset legepotentiale. Det vil være en super gave til fødselsdag eller andre anledninger til trendsættende, kreative børn fra 9 år.
 • Edderkopperobotten er over 25 cm høj, 34 cm lang og 44 cm bred. Den er et unikt legetøj, som børn vil være stolte over at udstille og vise frem til vennerne,når der er pause i legen.
 • Omfatter trinvis vejledning, og byggeriet kan blive endnu sjovere for børn med Instructions PLUS-guiden i den gratis app LEGO Byggevejledninger, som indeholder værktøjer til at zoome ind på og dreje modellen på skærmen.
 • LEGO Monkie Kid byggelegetøj er sjovt at samle på og genopfinder den kinesiske legende om Abekongen gennem innovativ historiefortælling, hvilket inspirerer børn til at udvikle deres kreativitet, viljestyrke og optimisme.
 • LEGO komponenter leverop til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sikkert sammen hver gang.
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spider Queens edderkoppebase
SKU
80022
EAN
5702016911169
Dele
1170
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.