LEGO Monkie Kid-teamets dronecopter 80023

LEGO Monkie Kid teamets dronecopter til sjov leg

lego 80023 monkie kid teamets dronecopter
 • 1462 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80023 SKU

Børn kan være heltene i deres egne episke historier og imponere vennerne med Monkie Kid-teamets dronecopter. Dette LEGO Monkie Kid helikopterlegetøj (80023) har 2 fjederbetjente skydere og 2 aftagelige ""lastcontainere"" med masser af hjemlige elementer indeni, bl.a. køjesenge og en arkademaskine, der kan bygges. Legesættet indeholder 8 minifigurer og 2 figurer, bl.a. Monkie Kid, Mei, …

Læs mere...

Priser LEGO Monkie Kid-teamets dronecopter 80023

Lego.com LEGO.com 839 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Monkie Kid-teamets dronecopter 80023

Børn kan være heltene i deres egne episke historier og imponere vennerne med Monkie Kid-teamets dronecopter. Dette LEGO Monkie Kid helikopterlegetøj (80023) har 2 fjederbetjente skydere og 2 aftagelige ""lastcontainere"" med masser af hjemlige elementer indeni, bl.a. køjesenge og en arkademaskine, der kan bygges. Legesættet indeholder 8 minifigurer og 2 figurer, bl.a. Monkie Kid, Mei, Sandy, katten Mo, Spider Queen, Mr. Tang med et bogelement om Abekongen og Red Son med en flyver, samt en fjederbetjent skyder med ""edderkoppegift"" til kampaction.

Bliv digital
Der medfølger klar vejledning i æsken samt digital Instructions PLUS-guide i den gratis app LEGO Byggevejledninger, hvor børn kan zoome ind på, dreje og visualisere modellerne, mens de bygger.

Byg, leg og lær
LEGO Monkie Kid sæt er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur. Sættene er de bedste gaver til børn og hjælper dem med at udvikle kreativitet, tapperhed, viljestyrke og optimisme.

 • Børn kan blive en del af et hold af helte og kæmpe mod Spider Queen med den fabelagtigt detaljerede Monkie Kid-teamets dronecopter (80023) samt en fjederbetjent skyder, der kan bygges og affyre ""edderkoppegift"".
 • Indeholder 8 minifigurer: Monkie Kid, Mei, Mr. Tang, Huntsman, Syntax, Red Son, Spider Queen og Fei, samt legetøjsfigurer af Sandy og katten Mo, med våben og tilbehør til kreativ rolleleg.
 • Dette helikopterlegetøj har 2 fjederbetjente skydere og 2 aftagelige ""lastcontainere"", der er fulde af hjemlige detaljer, bl.a. en arkademaskine, der kan bygges, samt køjesenge og et guitarelement.
 • Dette byggesæt af høj kvalitet indeholder også Red Sons flyver og Mos katteboksformede flyver, der kan give actionlegen et boost, samt et bogelement med Abekongen til Mr. Tang.
 • Dette LEGO sæt med 1.462 elementer giver en fordybende byggeoplevelse og rummer ubegrænset kreativt legepotentiale. Det vil være den bedste gave til fødselsdag eller andre anledninger til trendsættende børn fra 10 år.
 • Dronecopteren er over 19 cm høj, 39 cm lang og 39 cm bred og ser imponerende ud, når den udstilles på et barns værelse mellem legeeventyr.
 • Der medfølger trykt vejledning og via den digitale Instructions PLUS-guide i den gratis app LEGO Byggevejledninger kan børn gemme deres fremskridt og vende tilbage til modellen, når de har lyst.
 • LEGO Monkie Kid legetøjsbyggesæt er sjove at samle på. De er inspireret af den kinesiske legende om Abekongen og hjælper børn med at udvikle deres kreativitet, viljestyrke og optimisme og samtidig have det sjovt.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, så de er nemme og sikre at sætte sammen hver gang.
 • LEGO klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monkie Kid-teamets dronecopter
SKU
80023
EAN
5702016911473
Dele
1462
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
839 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.