LEGO Det legendariske Blomsterfrugtbjerg 80024

Spektakulr model af Blomsterfrugtbjerget til at genopleve episke fortllinger

lego 80024 det legendariske blomsterfrugtbjerg
 • 1949 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80024 SKU

Børn kan gøre legenden om Abekongen levende, når de bygger denne detaljerede LEGO Monkie Kid model af det ikoniske Blomsterfrugtbjerg (80024). Hver sektion af dette legetøjssæt fortæller en del af historien, fra hans fødsel til da han blev abernes konge, med funktioner såsom en klippe, der kan åbnes og afslører Monkey King, og et vandfald, …

Læs mere...

Priser LEGO Det legendariske Blomsterfrugtbjerg 80024

Lego.com LEGO.com 909 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Det legendariske Blomsterfrugtbjerg 80024

Børn kan gøre legenden om Abekongen levende, når de bygger denne detaljerede LEGO Monkie Kid model af det ikoniske Blomsterfrugtbjerg (80024). Hver sektion af dette legetøjssæt fortæller en del af historien, fra hans fødsel til da han blev abernes konge, med funktioner såsom en klippe, der kan åbnes og afslører Monkey King, og et vandfald, der kan bygges og åbnes til den skjulte bjerghule. Der medfølger 8 minifigurer, bl.a. 4 forskellige versioner af Monkey King til at udspille udvalgte legendariske fortællinger.

Interaktiv vejledning
Æsken indeholder klar vejledning, og Instructions PLUS-guiden i den gratis app LEGO Byggevejledninger gør byggeprocessen endnu mere spændende for børn med intuitive værktøjer, der kan hjælpe med at visualisere modellen.

Byg og lær
LEGO Monkie Kid byggelegetøjssæt er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur. De fantastiske sæt er skønne gaver, som hjælper børn med at styrke deres kreativitet og viljestyrke.

 • Episke fortællinger om den legendariske Abekonge kommer til live, når børn bygger sektionerne af dette fantastiske LEGO Monkie Kid legetøjssæt med Blomsterfrugtbjerget (80024).
 • Indeholder 8 minifigurer: Monkie Kid, Evil Macaque, Broder Abe, Søster Abe og 4 versioner af Monkey King (unge, klassisk, lærling og kamp) som hjælp til at udspille historier fra den klassiske fortælling.
 • Fyldt med autentiske funktioner til historiefortælling, bl.a. en klippe, der kan åbnes og afsløre Monkey King, et vandfald, der kan bygges og åbnes for at give adgang til bjerget, og en japansk trane.
 • Udspil kampscener med minifigurerne af Monkie Kid og den onde makakabe Evil Macaque på en roterende platform – og hold udkig efter den kinesiske kalligrafi.
 • Dette LEGO Monkie Kid byg selv-legetøj med 1.947 elementer giver en fordybende byggeoplevelse og rummer ubegrænset leg. Det vil være den bedste gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelse til trendsættende børn fra 10 år.
 • Dette unikke legetøj er over 34 cm højt, 68 cm bredt og 25 cm dybt og vil være et imponerende samtaleemne, når det står fremme på værelset mellem legeeventyr.
 • Der medfølger trykt vejledning og via den digitale Instructions PLUS-guide i den gratis app LEGO Byggevejledninger kan børn gemme deres fremskridt og fortsætte på modellen, når de har lyst.
 • LEGO Monkie Kid legetøjsbyggesæt er inspireret af den kinesiske legende om Abekongen og hjælper børn med at udvikle deres mod, viljestyrke og optimisme og samtidig have det sjovt.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sikkert sammen.
 • LEGO klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at opfylde de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Det legendariske Blomsterfrugtbjerg
SKU
80024
EAN
5702016911480
UPC
673419338554
Dele
1949
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.