LEGO Sandys Power-Mech 80025

Fantastisk legest med mech-robot til timevis af actionfyldt leg

lego 80025 sandys power mech
 • 520 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80025 SKU

Børn kan blive helte, der forsvarer byen mod Spider Queens hær, med LEGO Monkie Kid Sandys megalæsser-mech (80025). Mech-robotten kan bygges og har cockpit til den store figur af Sandy, jetmotorer, der kan vippes ud, en kraftfuld knytnæve, roterende halvmånestav og dj-pult øverst til katten Mo. Dette sæt af høj kvalitet omfatter også minifigurer af …

Læs mere...

Priser LEGO Sandys Power-Mech 80025

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Sandys Power-Mech 80025

Børn kan blive helte, der forsvarer byen mod Spider Queens hær, med LEGO Monkie Kid Sandys megalæsser-mech (80025). Mech-robotten kan bygges og har cockpit til den store figur af Sandy, jetmotorer, der kan vippes ud, en kraftfuld knytnæve, roterende halvmånestav og dj-pult øverst til katten Mo. Dette sæt af høj kvalitet omfatter også minifigurer af Syntax og Huntsman med våben, samt Syntax's mech-robot med "edderkoppegift"-raketkaster, sav og lanse, der alt sammen inspirerer til timevis af leg.

Sjove modeller
Med trinvis vejledning og separate klodsposer kan selv LEGO nybegyndere nyde byggeoplevelsen. Børn kan også bruge den gratis app LEGO Byggevejledninger, hvor de kan gemme deres fremskridt og vende tilbage til byggeriet når som helst.

Lærerigt sjov
LEGO Monkie Kid legetøj er forankret i Kinas kultur og genopfinder de klassiske fortællinger om Abekongen på spændende nye måder. Byggesættene er perfekte som gaver til kreative børn og hjælper dem med at udvikle robusthed og optimisme.

 • Børn kan udspille spændende redningsmissioner og besejre Spider Queens hær med dette LEGO Monkie Kid byggelegetøj (80025), der indeholder Sandys megalæsser-mech, Syntax's mech-robot og meget mere.
 • Dette byggesæt i høj kvalitet omfatter en stor figur af Sandy, figur af katten Mo og 2 minifigurer: Syntax og Huntsman med en motorsavsblaster og en gribekrog som tilbehør.
 • Den justerbare megalæsser-mech har et cockpit til den store figur af Sandy, jetmotorer, der kan vippes ud, en power-knytnæve, roterende halvmånestav og dj-pult øverst til katten Mo.
 • Syntax's justerbare mech-robot har en "edderkoppegift"-raketkaster, sav og lanse. Sættet indeholder også en kasse med "edderkoppegift"-ammunitionselementer, der giver endnu flere legemuligheder.
 • Dette LEGO kamplegetøj med 520 elementer vil være en fantastisk gaveidé til fødselsdag, jul eller som en overraskelse til kreative børn fra 8 år, der elsker fysisk leg.
 • Megalæsser-mech'en er over 18 cm høj, 12 cm lang og 19 cm bred og ser cool ud, når den står fremme sammen med Syntax's mech-robot mellem kampene.
 • Selv LEGO nybegyndere kan føle sig selvsikre, når de bygger disse modeller ved hjælp af den trykte vejledning i æsken eller de digitale Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger.
 • LEGO Monkie Kid byggelegetøj genopfinder Kinas legende om Abekongen i den moderne verden og hjælper børn med at udvikle deres fantasi, tapperhed og robusthed, mens de har det sjovt.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sandys Power-Mech
SKU
80025
EAN
5702016911060
UPC
673419338561
Dele
520
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.