LEGO Bone Demon 80028

Lad brn bygge historien om de 3 sejre over Bone Demon

lego 80028 bone demon
 • 1375 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80028 SKU

Børn kan bygge historien om at besejre Bone Demon 3 gange med dette LEGO Monkie Kid legetøj (80028). Først bygger de 2 knogleedderkopper, derefter White Bone Demons krypt, hvor Monkie Kid og Mei kæmper mod Bone Spirits, en knogleløber og så en knogleskorpion. Til sidst kombineres alle modellerne til Bone Demon. Legesættet indeholder flere selvlysende …

Læs mere...

Priser LEGO Bone Demon 80028

Lego.com LEGO.com 629 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Bone Demon 80028

Børn kan bygge historien om at besejre Bone Demon 3 gange med dette LEGO Monkie Kid legetøj (80028). Først bygger de 2 knogleedderkopper, derefter White Bone Demons krypt, hvor Monkie Kid og Mei kæmper mod Bone Spirits, en knogleløber og så en knogleskorpion. Til sidst kombineres alle modellerne til Bone Demon. Legesættet indeholder flere selvlysende elementer end noget LEGO sæt hidtil, samt 5 minifigurer. Monkie Kid har en kamprobot og sit cloudboard, Mei har en jetpack med vinger, og de har begge legetøjsvåben, der kan bygges og opgraderes, i takt med at udfordringerne bliver sværere.

Kreativt byggesjov
Der medfølger trinvis, illustreret vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid og nyde oplevelsen.

Læring gennem leg
LEGO Monkie Kid byggesæt er fantastiske gaver til børn, der hjælper dem med at lære dem om kinesisk kultur og legenden om Abekongen og stimulerer samtidig deres kreativitet.

 • En krypt, 2 knogleedderkopper, en knogleløber og en knogleskorpion kombineres til den farlige Bone Demon, mens børn bygger historien om at besejre Bone Demon 3 gange, med dette LEGO Monkie Kid legetøj (80028).
 • Indeholder 5 minifigurer: Monkie Kid, Mei, White Bone Demon og 2 Bone Spirits med legetøjsvåben. Monkie Kids og Meis våben kan bygges og opgraderes, i takt med at deres udfordringer bliver sværere.
 • Børn vil elske de selvlysende LEGO elementer (flere end i noget tidligere LEGO sæt), der indgår i kryptmodellen, de 2 Bone Spirits og den ultimative Bone Demon-kombimodel.
 • Legesættet i førsteklasses kvalitet omfatter også Monkie Kids justerbare kamprobot og cloudboard samt Meis jetpack med vinger, der inspirerer børn til at skabe deres egne heroiske missioner.
 • Dette legesæt med 1.375 elementer rummer timevis af sjovt og kreativt byggeri og leg, og det vil være en fantastisk gaveidé til fødselsdag, jul eller som en overraskelse til trendsættende børn fra 9 år.
 • Den ultimative Bone Demon-model er over 40 cm høj, 29 cm bred og 16 cm dyb. Den er en imponerende udstillingsgenstand og vil helt sikkert vække opsigt på legepladsen.
 • Overvejer du at købe dette sæt til et barn, der ikke har prøvet at bygge med LEGO klodser før? Intet problem. Det indeholder illustreret, trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • LEGO Monkie Kid byggelegetøj er inspirerende og genopfinder Kinas legende om Abekongen i den moderne verden. Sættene hjælper børn med at udvikle deres optimisme, tapperhed og robusthed, mens de har det sjovt.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder, hvilket garanterer, at de passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bone Demon
SKU
80028
EAN
5702016911497
UPC
673419338493
Dele
1375
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.