LEGO 80106 Historien om Nian

Spektakulær LEGO model, der genskaber historien om Nian

lego 80106 historien om nian
 • 1067 Dele
 • LEGO Diverse Tema
 • 80106 SKU

Lad børn lære historien om Nian og fejre et kinesisk nytårsritual med denne traditionelle nordkinesiske bolig bygget af LEGO® klodser i en snedækket scene med et bevægeligt Nian-legetøjsvæsen.Indeholder 5 minifigurer af familien, en minifigur med et oksekostume og en snemandsfigur samt diverse tilbehørselementer, bl.a. en ildfontæne og udstyr til forårsrengøring, der styrker den kreative rolleleg.Boligen …

Læs mere...

Priser LEGO 80106 Historien om Nian

Lego.com LEGO.com 649 kr Se

Se flere LEGO Diverse sæt

Beskrivelse LEGO 80106 Historien om Nian

 • Lad børn lære historien om Nian og fejre et kinesisk nytårsritual med denne traditionelle nordkinesiske bolig bygget af LEGO klodser i en snedækket scene med et bevægeligt Nian-legetøjsvæsen.
 • Indeholder 5 minifigurer af familien, en minifigur med et oksekostume og en snemandsfigur samt diverse tilbehørselementer, bl.a. en ildfontæne og udstyr til forårsrengøring, der styrker den kreative rolleleg.
 • Boligen omfatter masser af traditionel udsmykning, bl.a. stort og småt bygbart fyrværkeri, hængende lanterner, festlige bannere samt 2 kålelementer og 2 klistermærker med krigervogtere.
 • Dette LEGO sæt med 1.067 elementer vil være en sej og iøjnefaldende legetøjsgave til kinesisk nytår til børn fra 8 år. Sættet er velegnet til at bygge på egen hånd eller til at nyde sammen med familie og venner.
 • Modellen er over 25 cm høj, 36 cm bred og 17 cm dyb og vil være en imponerende, festlig udstillingsgenstand, som ethvert barn vil være stolt af at fotografere og dele med andre.
 • Overvejer du at købe dette samler-legetøjssæt som gave til nogen, der endnu ikke kender LEGO byggesæt? Ikke noget problem. Der medfølger trinvis illustreret vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • LEGO sæt med traditionelle kinesiske højtider rummer spændende byggeprojekter og indeholder unikke legetøjsmodeller og minifigurer, der kan fremvises og bruges til sjov rolleleg for alle med interesse i kinesisk kultur.
 • LEGO byggeklodser lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet og er kompatible – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at hvert eneste legetøjsbyggesæt lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Historien om Nian
SKU
80106
EAN
5702016910230
Dele
1067
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.