LEGO Nøglering med Duke DeTain 854005

St LEGO City tv-politihelten Duke DeTain p vagt!

lego 854005 noglering med duke detain scaled
  • LEGO City Tema
  • 854005 SKU

Børn og fans af tv-serien LEGO City Adventures vil elske denne LEGO City Nøglering med Duke DeTain (854005), der omfatter en minifigur af Duke DeTain på en stærk metalring og -kæde. En sjov måde at holde nøgler sikre og nemt tilgængelige på, eller et eventyrligt strejf af LEGO City Adventures til tasker, madkasser og meget …

Læs mere...

Priser LEGO Nøglering med Duke DeTain 854005

Lego.com LEGO.com 50 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Nøglering med Duke DeTain 854005

Børn og fans af tv-serien LEGO City Adventures vil elske denne LEGO City Nøglering med Duke DeTain (854005), der omfatter en minifigur af Duke DeTain på en stærk metalring og -kæde. En sjov måde at holde nøgler sikre og nemt tilgængelige på, eller et eventyrligt strejf af LEGO City Adventures til tasker, madkasser og meget andet.

  • Omfatter en minifigur af Duke DeTain, der sidder permanent på en stærk metalring og -kæde.
  • En fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller som overraskelse til børn fra 6 år og til fans af tv-serien LEGO City Adventures. Denne LEGO City Nøglering med Duke DeTain er nem at fastgøre sikkert til nøgler, rygsække, madkasser og meget andet.
  • Lad dine ejendele være under et vågent øje med denne LEGO City Nøglering med Duke DeTain. Over 15 cm lang.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Nøglering med Duke DeTain
SKU
854005
UPC
673419323840
Tema
LEGO City
LEGO pris
50 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.