LEGO Venom-nøglering 854006

Beskyt ngler og meget andet med en Marvel-superskurk!

lego 854006 venom noglering
  • LEGO Marvel Tema
  • 854006 SKU

Giv fans af Marvel-filmene lidt superheltesjov med denne LEGO Marvel Venom-nøglering (854006). Denne ægte LEGO minifigur sidder på en stærk metalring og robust metalkæde, og den fantastiske superskurk er nem at fastgøre sikkert til nøgler, tasker og meget andet. Perfekt for alle Marvel Venom-fans at samle på og vise frem. Minifigur af LEGO Venom på …

Læs mere...

Priser LEGO Venom-nøglering 854006

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Venom-nøglering 854006

Giv fans af Marvel-filmene lidt superheltesjov med denne LEGO Marvel Venom-nøglering (854006). Denne ægte LEGO minifigur sidder på en stærk metalring og robust metalkæde, og den fantastiske superskurk er nem at fastgøre sikkert til nøgler, tasker og meget andet. Perfekt for alle Marvel Venom-fans at samle på og vise frem.

  • Minifigur af LEGO Venom på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren sidder solidt fast på metalkæden og kan ikke fjernes.

  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Over 15 cm høj, 4 cm bred og under 3 cm dyb. Egnet til børn fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Venom-nøglering
SKU
854006
UPC
673419330701
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.