LEGO Otto-nøglering 854043

Nglering med minifigur af den drilske Otto til Minions-fans!

lego 854043 otto noglering
  • LEGO Minions Tema
  • 854043 SKU

Glæd enhver fan af filmen Minions: Historien om Gru med denne sjove Otto-nøglering (854071). LEGO minifiguren af denne drilske Minions-figur sidder på en stærk metalring og -kæde og vil være en fantastisk overraskelsesgave til en ven eller et super lille indslag i en gavepose til en børnefødselsdag. Denne charmerende nøglering holder godt styr på …

Læs mere...

Priser LEGO Otto-nøglering 854043

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Minions sæt

Beskrivelse LEGO Otto-nøglering 854043

Glæd enhver fan af filmen Minions: Historien om Gru med denne sjove Otto-nøglering (854071). LEGO minifiguren af denne drilske Minions-figur sidder på en stærk metalring og -kæde og vil være en fantastisk overraskelsesgave til en ven eller et super lille indslag i en gavepose til en børnefødselsdag. Denne charmerende nøglering holder godt styr på nøglerne eller kan sættes på en rygsæk eller taske som et muntert, dekorativt touch.

  • Få alle fans af filmen Minions: Historien om Gru til at klukle med denne LEGO Minions Otto-nøglering med en minifigur af Otto på en stærk metalring og -kæde (minifiguren kan ikke tages af kæden).
  • Den skægge Otto-nøglering er en sjov gaveidé til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning til børn eller LEGO fans fra 6 år, og den vil også være en charmerende lille gave at tage med til en børnefest eller lægge i en gavepose.
  • Denne søde nøglering er over 15 cm lang og har dermed en god størrelse til at vise sin kærlighed til Minions, eller den kan sættes på et nøglebundt og tages med i en lomme eller pung.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Otto-nøglering
SKU
854043
UPC
673419330725
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.