LEGO Captain Marvel-nøglering 854064

Captain Marvel det perfekte tilbehr til unge superhelte

lego 854064 captain marvel noglering
  • LEGO Marvel Tema
  • 854064 SKU

Børn, der er vilde med Marvel-filmene, vil elske denne LEGO Marvel Captain Marvel-nøglering (854064). Denne ægte minifigur af LEGO Captain Marvel sidder på en stærk metalring og robust metalkæde, og børn kan nemt fastgøre den fantastiske superhelt til nøgler, tasker og meget andet. En fremragende gave til enhver fan af Marvels actionfilm. Minifigur af LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Captain Marvel-nøglering 854064

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Captain Marvel-nøglering 854064

Børn, der er vilde med Marvel-filmene, vil elske denne LEGO Marvel Captain Marvel-nøglering (854064). Denne ægte minifigur af LEGO Captain Marvel sidder på en stærk metalring og robust metalkæde, og børn kan nemt fastgøre den fantastiske superhelt til nøgler, tasker og meget andet. En fremragende gave til enhver fan af Marvels actionfilm.

  • Minifigur af LEGO Captain Marvel på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren sidder solidt fast på metalkæden og kan ikke fjernes.

  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Over 15 cm høj, 4 cm bred og under 3 cm dyb. Egnet til børn fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Captain Marvel-nøglering
SKU
854064
UPC
673419330718
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.