LEGO Stuart-nøglering 854071

Bundter af sjov til en Minions-fans ngler eller taske

lego 854071 stuart noglering
  • LEGO Minions Tema
  • 854071 SKU

Giv en taske eller nøglebundt et strejf af drilagtigt sjov med denne LEGO Minions Stuart-nøglering (854043). Med en minifigur af Stuart er dette et perfekt tilbehør til fans af Minions-filmene. Stuart, med sit klare øje, glade smil og klassiske blå overalls, sidder på en stærk metalring og -kæde, klar til at holde sikkert på nøgler …

Læs mere...

Priser LEGO Stuart-nøglering 854071

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Minions sæt

Beskrivelse LEGO Stuart-nøglering 854071

Giv en taske eller nøglebundt et strejf af drilagtigt sjov med denne LEGO Minions Stuart-nøglering (854043). Med en minifigur af Stuart er dette et perfekt tilbehør til fans af Minions-filmene. Stuart, med sit klare øje, glade smil og klassiske blå overalls, sidder på en stærk metalring og -kæde, klar til at holde sikkert på nøgler eller give en yndlingstaske et særligt strejf.

  • Minifigur af LEGO Minions Stuart på en stærk metalring og -kæde (minifiguren kan ikke tages af kæden).
  • Nem at fastgøre sikkert til en rygsæk, taske eller nøgler for at give hverdagen lidt Minions-spænding.
  • Over 15 cm høj og 4 cm bred – den perfekte størrelse til tasker og nøgler.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stuart-nøglering
SKU
854071
UPC
673419330732
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.