LEGO Thanos-nøglering 854078

Marvel-fans kan tage den ultimative skurk med sig overalt

lego 854078 thanos noglering
  • LEGO Marvel Tema
  • 854078 SKU

Denne LEGO Thanos-nøglering (854078) er den perfekte gave til Marvel-filmfans. En ægte minifigur af LEGO Thanos iført sin berømte gyldne hjelm er solidt fastgjort til en stærk metalring og -kæde. Unge actionhelte kan sætte den ikoniske superskurk på deres nøgler, tasker og meget mere – og gøre hver dag megasej!Minifigur af LEGO Thanos på en …

Læs mere...

Priser LEGO Thanos-nøglering 854078

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Thanos-nøglering 854078

Denne LEGO Thanos-nøglering (854078) er den perfekte gave til Marvel-filmfans. En ægte minifigur af LEGO Thanos iført sin berømte gyldne hjelm er solidt fastgjort til en stærk metalring og -kæde. Unge actionhelte kan sætte den ikoniske superskurk på deres nøgler, tasker og meget mere – og gøre hver dag megasej!

  • Minifigur af LEGO Thanos på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren sidder solidt fast på metalkæden og kan ikke tages af.
  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Over 15 cm høj, 4 cm bred og under 1 cm dyb. Egnet til børn fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Thanos-nøglering
SKU
854078
UPC
673419342643
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.