LEGO Red Son-nøglering 854086

Sejt tilbehr til for fans af skurken Red Son fra LEGO Monkie Kid

lego 854086 red son noglering
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 854086 SKU

Sæt gang i børns fantasi og kreativitet på deres daglige eventyr med denne iøjnefaldende Red Son-nøglering (854086). Den omfatter en minifigur af den rødhårede skurk fra LEGO Monkie Kid universet, fastgjort til en solid metalring og -kæde. Den er nem at sætte på nøgler eller en taske og vil være en cool lille gave til …

Læs mere...

Priser LEGO Red Son-nøglering 854086

Lego.com LEGO.com 50 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Red Son-nøglering 854086

Sæt gang i børns fantasi og kreativitet på deres daglige eventyr med denne iøjnefaldende Red Son-nøglering (854086). Den omfatter en minifigur af den rødhårede skurk fra LEGO Monkie Kid universet, fastgjort til en solid metalring og -kæde. Den er nem at sætte på nøgler eller en taske og vil være en cool lille gave til enhver fan af legesæt fra LEGO Monkie Kid.

  • Denne LEGO Red Son-nøglering (854086) omfatter en minifigur af Red Son samt en solid metalring og -kæde. Minifiguren kan ikke tages af metalkæden.
  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Dette vil være en fantastisk lille gave til børn eller fans af det spændende LEGO Monkie Kid byggelegetøj. Over 9 cm lang og egnet til alle fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Red Son-nøglering
SKU
854086
UPC
673419346870
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
50 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.