LEGO Andersine-nøglering 854112

En sd flgesvend til en Disney-elskers tasker eller ngler!

lego 854112 andersine noglering
  • LEGO Disney Tema
  • 854112 SKU

Giv en fan af Disneys Andersine And denne fantastiske LEGO ǀ Disney Andersine-nøglering (854112) som selskab på rejsen! Den omfatter en minifigur af Andersine And, der har en sød pink sløjfe i håret, som matcher hendes lyslilla trøje og pink sko, og som sidder på en robust metalring og -kæde. Denne yndige nøglering er nem …

Læs mere...

Priser LEGO Andersine-nøglering 854112

LEGO.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Andersine-nøglering 854112

Giv en fan af Disneys Andersine And denne fantastiske LEGO ǀ Disney Andersine-nøglering (854112) som selskab på rejsen! Den omfatter en minifigur af Andersine And, der har en sød pink sløjfe i håret, som matcher hendes lyslilla trøje og pink sko, og som sidder på en robust metalring og -kæde. Denne yndige nøglering er nem at sætte på en rygsæk, eller den kan bruges til at holde styr på nøglerne i en lomme eller pung.

  • Gør fans af Disney-tegnefilm glade med en LEGO ǀ Disney Andersine And-minifigur på en stærk metalring og -kæde, der er nem at fastgøre sikkert til en rygsæk, taske eller nøgler.
  • Minifiguren kan ikke tages af metalkæden.
  • Fremragende som kalendergave, fødselsdagsgave eller lille belønning til børn fra 6 år, der er fans af Disneys Andersine And eller de mest populære Disney-figurer.
  • Over 3 cm høj og 4 cm bred, så den er stor nok til at blive set og beundret, men lille nok til ikke at komme i vejen for noget!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Andersine-nøglering
SKU
854112
UPC
673419343480
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.