LEGO Ron-nøglering 854116

Brn kan tage Ron Weasley med sig overalt

lego 854116 ron noglering
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 854116 SKU

Fans af Harry Potter-filmene kan gøre hver dag magisk med denne LEGO Ron Weasley-nøglering (854116). En ægte LEGO minifigur af Ron Weasley iført den kendte Gryffindor-uniform sidder på en stærk metalring og -kæde, som unge hekse og troldmænd nemt kan sætte på deres nøgler, tasker og meget andet.Minifigur af LEGO Ron Weasley på en stærk …

Læs mere...

Priser LEGO Ron-nøglering 854116

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Ron-nøglering 854116

Fans af Harry Potter-filmene kan gøre hver dag magisk med denne LEGO Ron Weasley-nøglering (854116). En ægte LEGO minifigur af Ron Weasley iført den kendte Gryffindor-uniform sidder på en stærk metalring og -kæde, som unge hekse og troldmænd nemt kan sætte på deres nøgler, tasker og meget andet.

  • Minifigur af LEGO Ron Weasley på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren sidder solidt fast på metalkæden og kan ikke tages af.
  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Over 9 cm høj, 4 cm bred og under 1 cm dyb. Egnet til børn fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ron-nøglering
SKU
854116
UPC
673419342735
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.