LEGO 854120 Rachel-nglering

Sjælden

Sdt tilbehr til fans af Venner-figuren Rachel

lego 854120 rachel nglering
  • LEGO Ideas Tema
  • 854120 SKU

Væk minder om hylende morsomme scener fra den klassiske tv-komedieserie Venner med denne LEGO Ideas Rachel-nøglering (854120). På den stærke metalring og -kæde har minifiguren af Rachel Green den berømte "Rachel-frisure" og er iført servitricetøj ligesom det, figuren havde på, når hun arbejdede på caféen Central Perk. Dette er en skøn gaveidé til alle fans …

Læs mere...

Priser LEGO 854120 Rachel-nglering

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 854120 Rachel-nglering

Væk minder om hylende morsomme scener fra den klassiske tv-komedieserie Venner med denne LEGO Ideas Rachel-nøglering (854120). På den stærke metalring og -kæde har minifiguren af Rachel Green den berømte "Rachel-frisure" og er iført servitricetøj ligesom det, figuren havde på, når hun arbejdede på caféen Central Perk. Dette er en skøn gaveidé til alle fans af Venner, og den er nem at sætte på nøgler eller en taske, så ejeren altid kan have en elsket ven med sig.

  • Denne LEGO Ideas nøglering (854120) omfatter en minifigur af Rachel Green på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren sidder fast på metalkæden og kan ikke tages af.
  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Nøgleringen er over 9 cm lang og er velegnet til alle fra 6 år. Det er en fantastisk lille gave til både unge og gamle fans af Venner, herunder ejere af LEGO Ideas sættet CENTRAL PERK (21319).

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Rachel-nglering
SKU
854120
UPC
673419342872
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
50 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.