LEGO 854122 Phoebe-nglering

Sjælden

Fabelagtigt tilbehr til fans af Venner-figuren Phoebe

lego 854122 phoebe nglering
  • LEGO Ideas Tema
  • 854122 SKU

Frembring minder om skraldgrinende øjeblikke fra den klassiske tv-komedieserie Venner med denne LEGO Ideas Phoebe-nøglering (854122). På den stærke metalring og -kæde er minifiguren af Phoebe Buffay iført tøj ligesom det, figuren havde på, når hun optrådte med sin musik i tidligere afsnit på caféen Central Perk. Dette er en fremragende gaveidé til alle fans …

Læs mere...

Priser LEGO 854122 Phoebe-nglering

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 854122 Phoebe-nglering

Frembring minder om skraldgrinende øjeblikke fra den klassiske tv-komedieserie Venner med denne LEGO Ideas Phoebe-nøglering (854122). På den stærke metalring og -kæde er minifiguren af Phoebe Buffay iført tøj ligesom det, figuren havde på, når hun optrådte med sin musik i tidligere afsnit på caféen Central Perk. Dette er en fremragende gaveidé til alle fans af Venner, og den er nem at sætte på nøgler eller en taske, så ejeren altid kan have en småskør ven med sig.

  • Denne LEGO Ideas nøglering (854122) omfatter en minifigur af Phoebe Buffay på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren sidder fast på metalkæden og kan ikke tages af.
  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Nøgleringen er over 9 cm lang og er velegnet til alle fra 6 år. Det er en vidunderlig lille gave til både unge og gamle fans af Venner, herunder ejere af LEGO Ideas sættet CENTRAL PERK (21319).

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Phoebe-nglering
SKU
854122
UPC
673419342896
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
50 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.