LEGO Mandalorianeren-nøglering 854124

Genialt tilbehr til fans af Star Wars: The Mandalorian

lego 854124 mandalorianeren noglering
  • LEGO Star Wars Tema
  • 854124 SKU

Fans af Star Wars: The Mandalorian kan vise deres kærlighed til den legendariske dusørjæger med denne seje LEGO Star Wars Mandalorianeren-nøglering (854124). Minifiguren sidder fast på en stærk metalring og -kæde og er iført tøj ligesom det, figuren bærer i Disney+-serien. Dette er en super lille gave til børn og voksne fans, og den …

Læs mere...

Priser LEGO Mandalorianeren-nøglering 854124

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Mandalorianeren-nøglering 854124

Fans af Star Wars: The Mandalorian kan vise deres kærlighed til den legendariske dusørjæger med denne seje LEGO Star Wars Mandalorianeren-nøglering (854124). Minifiguren sidder fast på en stærk metalring og -kæde og er iført tøj ligesom det, figuren bærer i Disney+-serien. Dette er en super lille gave til børn og voksne fans, og den er nem at sætte på nøgler eller en taske, så ejeren kan tage Mandalorianeren med sig på alle missioner.

  • Denne LEGO Star Wars nøglering (854124) omfatter en minifigur af Mandalorianeren på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren sidder fast på metalkæden og kan ikke tages af.
  • Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøgler, tasker og meget andet.
  • Nøgleringen er over 9 cm lang og vil være en vidunderlig lille gave til fans af Star Wars: The Mandalorian fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mandalorianeren-nøglering
SKU
854124
UPC
673419342957
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.