LEGO Peter Plys-nøglering 854191

Supersdt tilbehr til fans af Disneys Peter Plys

lego 854191 peter plys noglering
  • LEGO Disney Tema
  • 854191 SKU

Sæt gang i børns fantasi og ældre fans' nostalgiske minder om Plysbjørn med denne charmerende LEGO ǀ Disney nøglering (854191). Den omfatter en minifigur af Peter Plys fastgjort til en solid metalring og -kæde. Nøgleringen er nem at sætte på nøgler eller en taske og vil være en cool lille gave til fans af Disneys …

Læs mere...

Priser LEGO Peter Plys-nøglering 854191

LEGO.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Peter Plys-nøglering 854191

Sæt gang i børns fantasi og ældre fans' nostalgiske minder om Plysbjørn med denne charmerende LEGO ǀ Disney nøglering (854191). Den omfatter en minifigur af Peter Plys fastgjort til en solid metalring og -kæde. Nøgleringen er nem at sætte på nøgler eller en taske og vil være en cool lille gave til fans af Disneys Peter Plys fra 6 år.

  • LEGO ǀ Disney Peter Plys-nøglering (854191) – Omfatter en minifigur af Peter Plys samt en solid metalring og -kæde. Bemærk: Minifiguren kan ikke tages af metalkæden
  • Brug den som nøglering eller taskevedhæng – Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøglebundter, tasker og meget andet
  • Gaveidé til børn fra 6 år – Denne nøglering er over 9 cm lang og vil være en sjov lille gave til børn og alle, der elsker LEGO Ideas ǀ Disney byggesættet Peter Plys (21326)

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Peter Plys-nøglering
SKU
854191
UPC
673419362054
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.