LEGO Tigerdyr-nøglering 854193

Charmerende tilbehr til fans af Disneys Peter Plys

lego 854193 tigerdyr noglering
  • LEGO Disney Tema
  • 854193 SKU

Fyld dagen med fjedrende hop for alle fans af Peter Plys med denne LEGO ǀ Disney nøglering (854193), der omfatter en minifigur af det elskede, hoppeglade Tigerdyr, fastgjort til en solid metalring og -kæde. Nøgleringen med Tigerdyr er nem at sætte på nøgler eller en taske og vil være en sød lille gave til børn …

Læs mere...

Priser LEGO Tigerdyr-nøglering 854193

Lego.com LEGO.com 42 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Tigerdyr-nøglering 854193

Fyld dagen med fjedrende hop for alle fans af Peter Plys med denne LEGO ǀ Disney nøglering (854193), der omfatter en minifigur af det elskede, hoppeglade Tigerdyr, fastgjort til en solid metalring og -kæde. Nøgleringen med Tigerdyr er nem at sætte på nøgler eller en taske og vil være en sød lille gave til børn fra 6 år og alle voksne, der holder af historierne om Peter Plys.

  • LEGO ǀ Disney Tigerdyr-nøglering (854193) – Omfatter en minifigur af Tigerdyret samt en solid metalring og -kæde. Bemærk: Minifiguren kan ikke tages af metalkæden
  • Brug den som nøglering eller taskevedhæng – Metalringen er nem og sikker at fastgøre til nøglebundter, tasker og meget andet
  • Gaveidé til børn fra 6 år – Denne nøglering er over 9 cm lang og vil være en sjov lille gave til børn og alle, der elsker LEGO Ideas ǀ Disney byggesættet Peter Plys (21326)

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Tigerdyr-nøglering
SKU
854193
UPC
673419362078
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
42 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.