LEGO Move Hub 88006

Gr dine LEGO modeller levende!

lego 88006 move hub scaled
  • LEGO Powered UP Tema
  • 88006 SKU

Brug LEGO Powered Up 88006 Move Hub til at give dine LEGO kreationer bevægelse og liv med dens 2 indbyggede positionsmotorer og hældningssensor. Slut andre Powered Up-sensorer og -motorer til Move Hub for at få endnu mere kontrol over dine LEGO opfindelser. …

Læs mere...

Priser LEGO Move Hub 88006

LEGO.com LEGO.com 699 kr Se

Se flere LEGO Powered UP sæt

Beskrivelse LEGO Move Hub 88006

Brug LEGO Powered Up 88006 Move Hub til at give dine LEGO kreationer bevægelse og liv med dens 2 indbyggede positionsmotorer og hældningssensor. Slut andre Powered Up-sensorer og -motorer til Move Hub for at få endnu mere kontrol over dine LEGO opfindelser.

  • Omfatter en hub med 2 ind-/udgangsporte, 2 indbyggede positionsmotorer, indbygget hældningssensor, forbindelsesledning og tilslutningspunkt til LEGO Powered Up-komponenter.
  • Opret forbindelse via Bluetooth fra appen LEGO Powered Up.
  • Dette tilbehør til robotlegetøj bruger batterier (medfølger ikke). Se type og antal på produktets emballage.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Move Hub
SKU
88006
UPC
673419309127
Tema
LEGO Powered UP
LEGO pris
700 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.