LEGO NASA Apollo Saturn V 92176

Byg den frste raket, der satte folk p mnen!

lego 92176 nasa apollo saturn v
  • 1969 Dele
  • LEGO Ideas Tema
  • 92176 SKU

Du blev født til at udforske universet! Byg og inspirer den næste generation af astronauter med LEGO rumraketter og -fartøjer – lad os komme afsted! Fremvis og leg med denne majestætiske, meterhøje LEGO model af NASA Apollo Saturn V-raketten. Modellen er fyldt med autentiske detaljer og har 3 aftagelige rakettrin, herunder det tredje S-IVB-trin med månelandingsfartøjet …

Læs mere...

Priser LEGO NASA Apollo Saturn V 92176

Lego.com LEGO.com 1 099 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO NASA Apollo Saturn V 92176

Du blev født til at udforske universet! Byg og inspirer den næste generation af astronauter med LEGO rumraketter og -fartøjer – lad os komme afsted!

Fremvis og leg med denne majestætiske, meterhøje LEGO model af NASA Apollo Saturn V-raketten. Modellen er fyldt med autentiske detaljer og har 3 aftagelige rakettrin, herunder det tredje S-IVB-trin med månelandingsfartøjet og fartøjet til månekredsløb. Sættet indeholder også 3 holdere til vandret fremvisning af modellen, 3 astronaut-mikrofigurer, som er nye i juni 2017, til genopførelser af månelandingerne, samt en brochure om de bemandede Apollo-missioner og fandesignerne bag dette lærerige og inspirerende sæt fra LEGO Ideas.

  • Meterhøj (størrelsesforhold ca. 1:110) model af NASA Apollo Saturn V-raketten med aftageligt S-IC første rakettrin med hovedraketmotordetaljer, aftageligt S-II andet rakettrin med raketmotordetaljer, aftageligt S-IVB tredje rakettrin med Apollo-rumfartøjet og redningsraket øverst, samt 3 holdere til vandret fremvisning af modellen.
  • Apollo-rumfartøjet indeholder månelandingsfartøjet og fartøjet til månekredsløb.
  • 3 astronaut-mikrofigurer, der er nye i juni 2017.
  • Fremragende til fremvisning og til at udspille de bemandede Apollo-månemissioner.
  • Hæfte om de bemandede Apollo-månemissioner og sættets fandesignere.
  • Sættet indeholder over 1.900 elementer.
  • Over 100 cm høj og 17 cm i diameter.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO NASA Apollo Saturn V
SKU
92176
EAN
5702016956337
UPC
673419344968
Dele
1969
Tema
LEGO Ideas
Alder
14+ år
LEGO pris
1 099 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.