LEGO 92177 Flaskeskib

Sjælden

Byg en tidls klassiker med LEGO klodser!

lego 92177 flaskeskib
 • 962 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 92177 SKU

Fortsæt en gammel sømandstradition ved at bygge LEGO Ideas sættet Flaskeskib, der indeholder et yderst detaljeret skib med kaptajnskahyt, kanoner, master, udkigspost og sejlelementer med tryk. Anbring skibet inde i flasken, der er bygget af LEGO klodser og har prop, der kan bygges, voksforseglingselement og vandelementer indeni, og udstil modellen på standen, der indeholder navneplade …

Læs mere...

Priser LEGO 92177 Flaskeskib

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 92177 Flaskeskib

Fortsæt en gammel sømandstradition ved at bygge LEGO Ideas sættet Flaskeskib, der indeholder et yderst detaljeret skib med kaptajnskahyt, kanoner, master, udkigspost og sejlelementer med tryk. Anbring skibet inde i flasken, der er bygget af LEGO klodser og har prop, der kan bygges, voksforseglingselement og vandelementer indeni, og udstil modellen på standen, der indeholder navneplade med skibets navn "Leviathan", indbygget "kompas" (ikke-fungerende) med kompasrose og drejelig nål samt globuselementer. Dette byg selv-legetøj indeholder også et hæfte om fandesigneren og LEGO designerne bag dette vidunderligt nostalgiske sæt.

 • Flaske, skib og fremvisningsstand, der alle kan bygges af LEGO klodser.
 • Flasken indeholder en detaljeret prop, der kan bygges og har et voksforseglingselement, som er en nyhed i februar 2018, samt mere end 280 gennemsigtige blå vandelementer indeni.
 • Skibet har et hævet dæk på agterstavnen, kaptajnskahyt, 6 kanoner, 3 master, udkigspost og diverse elementer, bl.a. sejl med tryk og skibets flag.
 • Fremvisningsstanden indeholder navneplade med skibets navn "Leviathan", indbygget "kompas"(ikke-fungerende) med detaljeret kompasrose og drejelig gylden nål, 2 globuselementer og gyldne detaljer.
 • Hæfte med byggevejledning samt oplysninger om fandesigneren og LEGO designerne bag sættet.
 • Dette byg selv-legetøj er egnet til alle over 10 år.
 • Flasken på standen er over 10 cm høj, 31 cm bred og 10 cm dyb.
 • Skibet er over 8 cm højt, 14 cm langt og 5 cm bredt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Flaskeskib
SKU
92177
EAN
5702016956344
Dele
962
Tema
LEGO Ideas
Alder
12+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
599 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.