LEGO Batmobile fra klassisk Batman tv-serie 76188

Klassisk Batmobile fra den originale tv-serie fra 1966

lego 76188 batmobile fra klassisk batman tv serie
 • 345 Dele
 • LEGO DC Tema
 • 76188 SKU

LEGO DC Batman: Batmobile fra klassisk Batman tv-serie (76188) giver børnene al den stil, action og spænding, der kendetegnede den originale Batman-tv-serie fra 1966. Det ikoniske køretøj er fyldt med smarte funktioner og detaljer og kan sættes på en drejelig stand. Klassisk Batman-køretøj med minifigurer. Børn kan udspille endeløse Batman-eventyr med denne imponerende Batmobile samt minifigurer …

Læs mere...

Priser LEGO Batmobile fra klassisk Batman tv-serie 76188

Lego.com LEGO.com 210 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 430 kr Se

Se flere LEGO DC sæt

Beskrivelse LEGO Batmobile fra klassisk Batman tv-serie 76188

LEGO DC Batman: Batmobile fra klassisk Batman tv-serie (76188) giver børnene al den stil, action og spænding, der kendetegnede den originale Batman-tv-serie fra 1966. Det ikoniske køretøj er fyldt med smarte funktioner og detaljer og kan sættes på en drejelig stand.

Klassisk Batman-køretøj med minifigurer
Børn kan udspille endeløse Batman-eventyr med denne imponerende Batmobile samt minifigurer af Batman og Jokeren fra den originale tv-serie. Dette fantastiske køretøj omfatter et bagagerum, der kan åbnes og indeholder en batarang, samt ekstra klodser, som børn kan bruge til at tilpasse bilens kølerhjelm, så den fremtræder med eller uden knopskyder. Når den vilde action er slut, kan Batmobilen udstilles på en drejelig stand, så børn kan vise deres fantastiske, kriminalitetsbekæmpende maskine fra sin bedste side.

 • LEGO DC Batman: Batmobile fra klassisk Batman tv-serie (76188) giver superheltefans al den stil, action og spænding, der kendetegnede den originale Batman-tv-serie fra 1966.
 • Indeholder en Batmobile, der kan bygges, og som kan samles med eller uden skydere, samt minifigurer af Batman og Jokeren – alt sammen i klassisk 1960'er-stil – og en drejelig stand.
 • Unge superhelte kan drøne gennem GOTHAM CITY med Batman i sin Batmobile for at fange Jokeren. Når den vilde action er overstået,kan køretøjet sættes på en drejelig stand med beskrivende faktaplade.
 • Til alle fra 7 år. En ideel gave til fødselsdag, jul og andre anledninger eller som en særlig overraskelse til Batman-fans, der sætter pris på noget ekstra særligt.
 • Den flotte Batmobile er over 6 cm høj, 20 cm lang og 7 cm bred og er nem at kombinere med andre LEGO DC Batman-sæt.
 • Den oprindelige Batmobile fra 1966 havde ingen skydere, og derfor er der tilføjet ekstra klodser til dette sæt, så man nemt kan ombygge bilens motorhjelm til at se ud, som den gjorde i serien.
 • Med seje figurer, fartøjer, gadgets og våben giver LEGO DC Batman-legesæt børn superhelte-action mellem hænderne, så de kan nyde endeløse fantasifulde eventyr.
 • LEGO komponenter lever op til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Batmobile fra klassisk Batman tv-serie
SKU
76188
EAN
5702016974355
UPC
673419345255
Dele
345
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
210 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.