LEGO Bonsaitræ 10281

Lad kreativiteten blomstre

lego 10281 bonsaitr
 • 878 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10281 SKU

Bonsai-kunsten har været populær blandt træelskere i århundreder. Nu kan du fejre denne ældgamle kunst med LEGO modelbyggesættet Bonsaitræ. Mærk roen sænke sig, mens du omhyggeligt skaber din model af et bonsaitræ med enten grønne blade eller lyserøde kirsebærblomster. Når du er klar til noget nyt, er det nemt at skifte de farvede kroner ud …

Læs mere...

Priser LEGO Bonsaitræ 10281

Proshop.dk Proshop.dk -34% 295 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -29% 319 kr Se
Legen.dk Legen.dk -11% 399 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -11% 400 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Bonsaitræ 10281

Bonsai-kunsten har været populær blandt træelskere i århundreder. Nu kan du fejre denne ældgamle kunst med LEGO modelbyggesættet Bonsaitræ. Mærk roen sænke sig, mens du omhyggeligt skaber din model af et bonsaitræ med enten grønne blade eller lyserøde kirsebærblomster. Når du er klar til noget nyt, er det nemt at skifte de farvede kroner ud og skabe et helt nyt look. Kig lidt nærmere på de lyserøde blomster – kan du se, at hver blomst består af små frøer?

En smuk udstillingsgenstand
LEGO modellen Bonsaitræ omfatter en firkantet potte og et LEGO podium med lamel-effekt, hvilket skaber et smukt udstillingselement, som kan få hæderspladsen i hjemmet eller på kontoret. Uanset om det er en fødselsdagsgave til en, du holder af, eller en belønning til dig selv, vil dette sæt helt sikkert tryllebinde fantasien med sin skønhed. Sættet indgår i samlingen LEGO Botanical til voksne og omfatter bladelementer, der er lavet af plantebaseret plast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder.

 • LEGO modelbyggesættet Bonsaitræ (10281) er en unik gave eller et afstressende projekt for alle, der elsker bonsaitræer, planter eller at bygge kreativt med LEGO klodser.
 • Omfatter udskiftelige elementer, så du kan style bonsaitræ-modellen med klassiske grønne blade eller lyserøde kirsebærblomster.
 • Nyd det søde frødesign, der skjuler sig i den lyserøde blomst. Med en firkantet potte og et LEGO podium med lamel-effekt er det elegante træ nemt at fremvise, når det er bygget.
 • Dette LEGO Bonsaitræ er ideelt til voksne, der elsker interessante LEGO byggeprojekter. Det vil også være en fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til folk, der elsker bonsai-kunst eller kreative projekter.
 • Modellen er over 18 cm høj, 21 cm lang og 20 cm bred.
 • Begge sæt blade kan arrangeres helt efter byggerens ønske, hvilket gør hver model unik. Byt farverne ud i takt med årstidernes skiften, og skab et iøjnefaldende element til hjemmet eller kontoret.
 • LEGO fans vil elske at opdage en helt ny måde at bygge på, når de udforsker de uventede former og farver i byggesættet Bonsaitræ.
 • Det flotte LEGO Bonsaitræ er en del af samlingen LEGO Botanical. Denne revolutionerende samling omfatter adskillige elementer, der er lavet af plantebaseret plast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bonsaitræ
SKU
10281
UPC
673419340533
Dele
878
Tema
LEGO Icons
Alder
18+ år
LEGO pris
450 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.