LEGO House dinosaurer 40366

3 frygtindgydende LEGO dinosaurer til monstermeget byggesjov!

lego house dinosaurs 40366
  • 865 Dele
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40366 SKU

Sættet 40366 LEGO House dinosaurer er inspireret af de 3 væsner i naturlig størrelse, der hilser besøgende velkomne til LEGO House i Billund. De 3 dinosaurer i dette sæt er beskedne 20 cm høje, men er stadig en hyldest til de vigtigste LEGO byggesystemer, ligesom deres familiemedlemmer i fuld størrelse. Selv om alle dinosaurerne er …

Læs mere...

Priser LEGO House dinosaurer 40366

LEGO.com LEGO.com 749 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO House dinosaurer 40366

Sættet 40366 LEGO House dinosaurer er inspireret af de 3 væsner i naturlig størrelse, der hilser besøgende velkomne til LEGO House i Billund. De 3 dinosaurer i dette sæt er beskedne 20 cm høje, men er stadig en hyldest til de vigtigste LEGO byggesystemer, ligesom deres familiemedlemmer i fuld størrelse. Selv om alle dinosaurerne er lavet med System klodser, repræsenterer den røde DUPLO, den grønne System og den gule Technic. Stillet op ved siden af hinanden er de et iøjnefaldende supplement til enhver LEGO samling. Og de er ikke bare statiske modeller – deres arme og ben, kæber og haler kan alle bevæge sig og give frygtindgydende dino-sjov.

  • Indeholder 3 LEGO dinosaurer med bevægelige arme og ben, kæber og haler, hver med sin egen fremvisningsstand dekoreret med 2 dinosauræg.
  • Dinosaurerne er over 20 cm høje.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO House dinosaurer
SKU
40366
EAN
5702016499414
Dele
865
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.