LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Genskab en Fender Stratocaster-guitar i LEGO stil

lego 21329 ideas fender stratocaster
 • 1074 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21329 SKU

Byg din egen Fender Stratocaster-guitar og 65 Princeton Reverb-forstærker fra 1970'erne med dette LEGO Ideas sæt (21329). Tænk på alle de legendariske musikere, der har spillet på en Stratocaster, mens du genskaber dens ikoniske kurver og tilføjer detaljer såsom bevægelig vibratoarm, pickupskifter og stemmeskruer. Forstærkeren har aftagelige paneler, så du nemt kan se bundkortet, rumklangsenheden, …

Læs mere...

Priser LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

LEGO.com LEGO.com 999 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Byg din egen Fender Stratocaster-guitar og 65 Princeton Reverb-forstærker fra 1970'erne med dette LEGO Ideas sæt (21329). Tænk på alle de legendariske musikere, der har spillet på en Stratocaster, mens du genskaber dens ikoniske kurver og tilføjer detaljer såsom bevægelig vibratoarm, pickupskifter og stemmeskruer. Forstærkeren har aftagelige paneler, så du nemt kan se bundkortet, rumklangsenheden, højttaleren og andre indvendige detaljer, samt gummikabler, så den kan tilsluttes guitaren og fodpedalen.

Iøjnefaldende udstillingsgenstand
Sættet indeholder klodser til at bygge guitaren i enten rød eller sort, plektere i 4 farver og et elegant, foldbart stativ til den flotte guitarmodel. Der medfølger også et klistermærke med Fender-logoet lavet af LEGO klodser, som du kan sætte på en rigtig guitar eller forstærker.

Cool samlerobjekt
Dette byggesæt indgår i en samling af LEGO sæt til voksne og er en perfekt gaveidé til guitarister, Fender-fans, musikelskere og ivrige LEGO byggere.

 • Genskab en legendarisk guitar med denne smukt detaljerede LEGO Ideas bygge- og udstillingsmodel (21329) af en Fender Stratocaster og Fender 65 Princeton Reverb-forstærker fra 1970'erne.
 • Guitaren har en bevægelig vibratoarm, pickupskifter og stemmeskruer, 6 strenge, Fender logo-klistermærker og en stofrem. Med de medfølgende klodser kan guitaren bygges i rød eller sort.
 • Forstærkeren har aftagelige paneler, der gør det nemt at se bundkortet, rumklangsenheden, højttaleren og andre indvendige detaljer, logoklistermærker samt forbindelsekabler af gummi til guitaren og fodpedalen.
 • Omfatter et sammenklappeligt stativ til guitaren, plektere i modelskala i 4 farver samt et klistermærke med Fender-logoet bygget af LEGO klodser, der kan sættes på en rigtig guitar, forstærker eller et andet sted.
 • Guitaren er over 36 cm lang, 11 cm bred og 3 cm dyb. Denne LEGO udstillingsmodel vil være en cool gave til guitarister, musikelskere og fans af Fender Stratocaster-guitarer.
 • Sjov at bygge på egen hånd eller med venner og familie, så man kan dele kærligheden til denne ikoniske guitar, musik og/eller byggeri med LEGO klodser med andre.
 • Sættet på 1.079 elementer indeholder et hæfte om historien bag Fender Stratocaster-guitaren, sættets fandesigner og LEGO designere samt brugervenlig, trinvis vejledning, der giver en fornøjelig byggeoplevelse.
 • Dette cool byggesæt blev indsendt til LEGO Ideas konkurrencen ""Musik for ørerne"" af en fandesigner, og LEGO Ideas juryen valgte det blandt de 9 bedste bidrag som det næste LEGO Ideas sæt.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de passer nemt og perfekt sammen og bliver til robuste modeller. Sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at alle LEGO sæt opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ideas Fender Stratocaster
SKU
21329
UPC
673419350334
Dele
1074
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 000 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.