LEGO Jake Sully og hans avatar 40554

LEGO Avatar BrickHeadz samlerst

lego 40554 jake sully og hans avatar
  • 246 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40554 SKU

Fans af LEGO BrickHeadz og Avatar-filmentusiaster vil elske sættet Jake Sully og hans Avatar (40554), der forestiller Jake i sin menneskeform med kørestol, der kan sættes på, og som en avatar med sit na'vi-spyd. Begge figurversioner står på robuste byggeplader, så de er perfekte til leg og udstilling. Samlere af LEGO BrickHeadz sæt kan også …

Læs mere...

Priser LEGO Jake Sully og hans avatar 40554

LEGO.com LEGO.com 200 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Jake Sully og hans avatar 40554

Fans af LEGO BrickHeadz og Avatar-filmentusiaster vil elske sættet Jake Sully og hans Avatar (40554), der forestiller Jake i sin menneskeform med kørestol, der kan sættes på, og som en avatar med sit na'vi-spyd. Begge figurversioner står på robuste byggeplader, så de er perfekte til leg og udstilling. Samlere af LEGO BrickHeadz sæt kan også ha' det sjovt med at kombinere modeller og at skabe deres egne vilde hybridfigurer.

  • Byggesæt til samlere – Sjove LEGO BrickHeadz gengivelser af Jake Sully og hans avatar (40554)
  • En sjov overraskelse til enhver lejlighed – Giv dette sæt som fødselsdagsgave, julegave eller til enhver anden anledning til børn og Avatar-filmfans fra 10 år
  • Størrelse – Jake i menneskeform med kørestol er over 8 cm høj og over 12 cm høj i avatarform

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jake Sully og hans avatar
SKU
40554
UPC
673419365895
Dele
246
Tema
LEGO Avatar
LEGO pris
200 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.