LEGO Hestestalden 21171

Hestepleje og skeletforskrkkelser til Minecraft-spillere

lego 21171 hestestalden
 • 241 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21171 SKU

LEGO Minecraft Hestestalden (21171) kombinerer alle de sjove eventyr fra det populære onlinespil med LEGO klodsers uendelige kreative muligheder og glæden ved at tage sig af heste. Kreativ leg i Minecraft-stalden. Børn, der kan lide at skabe, tilføje deres personlige præg og give fantasien frit løb, vil elske dette alsidige LEGO Minecraft sæt. Stalden har døre, …

Læs mere...

Priser LEGO Hestestalden 21171

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legen.dk Legen.dk 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Hestestalden 21171

LEGO Minecraft Hestestalden (21171) kombinerer alle de sjove eventyr fra det populære onlinespil med LEGO klodsers uendelige kreative muligheder og glæden ved at tage sig af heste.

Kreativ leg i Minecraft-stalden
Børn, der kan lide at skabe, tilføje deres personlige præg og give fantasien frit løb, vil elske dette alsidige LEGO Minecraft sæt. Stalden har døre, der kan åbnes, og er fyldt med autentiske Minecraft-detaljer, såsom den gyldne gulerod og en diamantrustning. Der er heste at fodre og pleje, en forhindringsbane at designe og en skeletrytter at kæmpe mod! Dette fysiske bygge- og legesæt, der kan ombygges i det uendelige, er en ideel gave til børn – både Minecraft-spillere og hestefans.

 • Når børn omarrangerer og ombygger LEGO Minecraft Hestestalden (21171), opdager de uendelige legemuligheder, de kan nyde sammen med de velkendte Minecraft-figurer.
 • Børn, der elsker Minecraft, vil genkende onlinespillets hestemobs, staldbygning og autentiske Minecraft-tilbehør, der inspirerer til meget af den fysiske leg.
 • Der bliver lagt op til masser af leg med dette alsidige byggesæt. Børn kan fodre og passe hestene, bygge en forhindringsbane, de kan hoppe over, og kæmpe mod en skeletrytter!
 • Denne fysiske gengivelse af det populære onlinespil vil begejstre både Minecraft-spillere og hestefans fra 8 år.
 • Sættet kan ombygges i det uendelige og er over 9 cm højt, 14 cm bredt og 14 cm dybt. Det er perfekt til leg og udstilling og er nemt at kombinere med andre LEGO Minecraft sæt.
 • Den farverige hestestald og omgivelserne rummer masser af Minecraft-tilbehør, f.eks. høballer, en gylden gulerod og diamantrustning til en hest.
 • Med LEGO Minecraft byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live gennem en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hestestalden
SKU
21171
EAN
5702016913897
UPC
673419340663
Dele
241
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.