LEGO Den ødelagte portal 21172

Minecraft portaleventyr i den glohede Netherverden

lego 21172 den odelagte portal
 • 316 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21172 SKU

LEGO Minecraft Den ødelagte portal (21172) løfter Minecraft-spilleres passion for spillet til en ny dimension. Minecraft portaleventyr i den glohede Netherverden. Børn skal drage på en mission for at hjælpe Steve, den ikoniske Minecraft-figur, med at skabe den ultimative rustning. Men først skal de overvinde forskellige kreative udfordringer og actionfyldte eventyr. Dette sjove legetøj omfatter portalen, …

Læs mere...

Priser LEGO Den ødelagte portal 21172

Legen.dk Legen.dk -16% 219 kr Se
LEGO.com LEGO.com 260 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Den ødelagte portal 21172

LEGO Minecraft Den ødelagte portal (21172) løfter Minecraft-spilleres passion for spillet til en ny dimension.

Minecraft portaleventyr i den glohede Netherverden
Børn skal drage på en mission for at hjælpe Steve, den ikoniske Minecraft-figur, med at skabe den ultimative rustning. Men først skal de overvinde forskellige kreative udfordringer og actionfyldte eventyr. Dette sjove legetøj omfatter portalen, et af de mest spændende aspekter ved Minecraft, og indeholder også håndbetjente elementer til at aktivere og deaktivere den farefulde, interdimensionale portal. Dette uendeligt fordybende byggesæt er et legetøj, der helt sikkert vil holde Minecraft-spillere tryllebundet i timevis.

 • LEGO Minecraft Den ødelagte portal (21172) løfter Minecraft-spilleres passion for spillet gennem en urgammel portal til et multidimensionelt eventyr, der aldrig slutter.
 • Sættet indeholder den populære Minecraft-karakter Steve samt velkendte figurer – en fåreunge, en hoglin-unge og et wither skelet – og en portal, der kan bygges og kan aktiveres manuelt.
 • Børn, der nyder at spille Minecraft, vil elske dette spændende portaleventyr, der indeholder håndbetjente elementer til at aktivere og deaktivere den farefulde, interdimensionelle portal.
 • Fremragende gaveidé til Minecraft-spillere, fans af action og eventyr og børn fra 8 år, der elsker kreativt byggeri.
 • Sættet kan ombygges i det uendelige og er over 13 cm højt, 21 cm bredt og 15 cm dybt. Det er perfekt til leg og udstilling og er nemt at kombinere med andre LEGO Minecraft sæt.
 • Byggesættet indeholder farverige gengivelser af Minecraft Oververdenen og Netherverdenen, en portal, der kan bygges, samt autentisk Minecraft-tilbehør, bl.a. Steves netherit-rustning og sværd.
 • Med LEGO Minecraft byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.
 • LEGO byggesæt lever op til krævende branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Den ødelagte portal
SKU
21172
EAN
5702016913903
UPC
673419340670
Dele
316
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
260 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.