LEGO Himmeltårnet 21173

Minecraft-eventyr hjt til vejrs

lego 21173 himmeltarnet
 • 565 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21173 SKU

LEGO Minecraft Himmeltårnet (21173) er fyldt med autentisk action og forskellige miljøer, som børn, der brænder for Minecraft, kan ombygge igen og igen for at få uendelige eventyr mellem skyerne. Himmelhøj Minecraft-kreativitet. Børn kan bruge seje, autentiske Minecraft-funktioner til at flyve op i himlen og bygge en svævende smedje, et superhøjt tårn og en ø med …

Læs mere...

Priser LEGO Himmeltårnet 21173

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 460 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 500 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Himmeltårnet 21173

LEGO Minecraft Himmeltårnet (21173) er fyldt med autentisk action og forskellige miljøer, som børn, der brænder for Minecraft, kan ombygge igen og igen for at få uendelige eventyr mellem skyerne.

Himmelhøj Minecraft-kreativitet
Børn kan bruge seje, autentiske Minecraft-funktioner til at flyve op i himlen og bygge en svævende smedje, et superhøjt tårn og en ø med have. Legemulighederne spænder fra dyrkning af grøntsager til kampe mod flyvende fantomer. Dette byggesæt er fyldt med tilbehør og kan tilpasses i det uendelige, så børn kan ombygge, nytænke og nyde endeløse eventyr – ligesom i onlinespillet, men med fysisk, kreativt byggeri.

 • LEGO Minecraft Himmeltårnet (21173) indeholder en bred vifte af miljøer, der kan bygges og ombygges på uendelige måder og inspirere til Minecraft-eventyr, der aldrig slutter.
 • Indeholder en pilotfigur med elytra-vinger, netherit-hjelm, fyrværkeriraket og trefork, 2 flyvende fantomer, en orangestribet kat og masser af autentisk tilbehør.
 • Dette fantastisk alsidige byggesæt inspirer børn til konstant at tilpasse deres kreationer og opleve nye eventyr. Det er ligesom videospillet, bare med fysisk, kreativt byggeri.
 • Minecraft-spillere og kreative byggere fra 8 år kan få uendelig fysisk, fordybende byggeglæde med dette legesæt, der inspirerer fantasien.
 • Sættet kan ombygges i det uendelige og er over 18 cm højt, 15 cm bredt og 12 cm dybt. Det er ideelt til fantasifuld leg og kreativ udstilling og er nemt at kombinere med andre LEGO Minecraft sæt.
 • Det farverige byggesæt indeholder masser af autentisk Minecraft-tilbehør, bl.a. et craftingbord, ambolt, slibesten, sjælelygter, kartofler, rødbeder og en tønde fisk.
 • Med LEGO Minecraft byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live gennem en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Himmeltårnet
SKU
21173
EAN
5702016913910
UPC
673419340687
Dele
565
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.