LEGO Det moderne trætophus 21174

Megastort, modulopbygget Minecraft-trtophus

lego 21174 det moderne traetophus
 • 909 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21174 SKU

LEGO Minecraft Det moderne trætophus (21174) er et stort, detaljeret og ekstremt alsidigt byggesæt, der rummer masser af underholdning for Minecraft-spillere og ethvert barn, der nyder kreativt byggeri. Minecraft-trætophus, der kan ombygges i det uendelige. Børn kan bygge 4 meget forskellige rum – køkken, bibliotek, læseværelse og soveværelse – og derefter tilføje masser af autentisk Minecraft-tilbehør …

Læs mere...

Priser LEGO Det moderne trætophus 21174

Lego.com LEGO.com 769 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 900 kr Se
Legen.dk Legen.dk 949 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Det moderne trætophus 21174

LEGO Minecraft Det moderne trætophus (21174) er et stort, detaljeret og ekstremt alsidigt byggesæt, der rummer masser af underholdning for Minecraft-spillere og ethvert barn, der nyder kreativt byggeri.

Minecraft-trætophus, der kan ombygges i det uendelige
Børn kan bygge 4 meget forskellige rum – køkken, bibliotek, læseværelse og soveværelse – og derefter tilføje masser af autentisk Minecraft-tilbehør – lige fra møbler og sengetøj til værktøj og TNT. Sættet inviterer børn til at ombygge og omdesigne igen og igen og til at udforske uendelige fantasifulde lege- og udstillingsmuligheder. Rummene behøver ikke engang at være fastgjort til træet. Sættet er ideelt til børn, hvis fantasi rækker ud over et traditionelt dukkehus.

 • LEGO Minecraft Det moderne trætophus (21174) er et stort, detaljeret og ekstremt alsidigt byggesæt med 4 rum, der kan ombygges i det uendelige og er fyldt med autentiske Minecraft-detaljer.
 • Indeholder en højspændt Creeper-figur og en pandapels, ocelotpels, zombie, kat og høne fra Minecraft-onlinespillet, samt masser af autentisk tilbehør.
 • Børn kan ombygge og omdesigne dette super alsidige byggesæt, der kan tilpasses igen og igen, for at udforske fantasifulde lege- og udstillingsmuligheder, der aldrig slutter.
 • Denne bygge- og udstillingsmodel af et modulopbygget trætophus er ideel til alle Minecraft-fans eller entusiastiske modelbyggere fra 9 år. Det vil være fremragende som fødselsdagsgave, julegave eller en særlig overraskelse.
 • Dette imponerende sæt er over 29 cm højt, 20 cm bredt og 17 cm dybt. Det er perfekt til fantasifuld leg og kreativ udstilling og kan nemt kombineres med andre LEGO Minecraft sæt.
 • Det farverige byggesæt indeholder masser af autentisk Minecraft-tilbehør, bl.a. værktøj, møbler og TNT.
 • Med LEGO Minecraft byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Det moderne trætophus
SKU
21174
EAN
5702016913927
UPC
673419340694
Dele
909
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
769 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.