LEGO Nøddeknækker 40640

Nyd en byggeoplevelse med julestemning

lego nutcracker 40640
  • 208 Dele
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40640 SKU

Bliv klar til jul med byggesættet LEGO Nøddeknækker (40640). LEGO fortolkningen af den ikoniske Nøddeknækker-figur kan bygges med mandligt eller kvindeligt ansigt og omfatter bevægelige arme og en mund, der kan åbnes. Den festlige figur er en sjov gaveidé og en hyggelig byggeoplevelse for børn, venner og familier, og den vil bringe julestemning til ethvert …

Læs mere...

Priser LEGO Nøddeknækker 40640

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Nøddeknækker 40640

Bliv klar til jul med byggesættet LEGO Nøddeknækker (40640). LEGO fortolkningen af den ikoniske Nøddeknækker-figur kan bygges med mandligt eller kvindeligt ansigt og omfatter bevægelige arme og en mund, der kan åbnes. Den festlige figur er en sjov gaveidé og en hyggelig byggeoplevelse for børn, venner og familier, og den vil bringe julestemning til ethvert hjem eller enhver arbejdsplads.

  • Julemodel til børn, venner og familier – Skab ægte julestemning med denne LEGO fortolkning af den ikoniske figur Nøddeknækkeren
  • En festlig gave – Byggesættet med figuren LEGO Nøddeknækker (40640) er velegnet som gave til alle fra 8 år
  • Størrelse – I færdigbygget stand er Nøddeknækker-figuren over 16 cm høj og kan udstilles i ethvert rum

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Nøddeknækker
SKU
40640
EAN
5702017470351
Dele
208
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.