LEGO Sumo Bro-bossens væltetårn – udvidelsessæt 71388

Sjælden

Cool udvidelsesst med en Sumo Bro-boss

lego 71388 sumo bro bossens vaeltetarn udvidelsessaet
 • 231 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71388 SKU

Giv børn en ny sjov udfordring i LEGO Super Mario universet med udvidelsessættet Sumo Bro-bossens væltetårn (71388). Det indeholder et tårn, der kan rokkes af LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) ved at trampe på håndtagene. Det kan bygges i forskellige højder og afslører en superstjerneblok, når Sumo Bro-bossen væltes. Der er også en …

Læs mere...

Priser LEGO Sumo Bro-bossens væltetårn – udvidelsessæt 71388

Proshop.dk Proshop.dk -40% 163 kr Se
Legen.dk Legen.dk -19% 219 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -11% 240 kr Se
LEGO.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Sumo Bro-bossens væltetårn – udvidelsessæt 71388

Giv børn en ny sjov udfordring i LEGO Super Mario universet med udvidelsessættet Sumo Bro-bossens væltetårn (71388). Det indeholder et tårn, der kan rokkes af LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) ved at trampe på håndtagene. Det kan bygges i forskellige højder og afslører en superstjerneblok, når Sumo Bro-bossen væltes. Der er også en kragbert-figur i sættet. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet til interaktiv leg).

Teamwork betaler sig
Børn kan spille alene eller sammen med en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur, og vinde digitale bonusmønter gennem teamwork. Find byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere i den gratis LEGO Super Mario app.

Super Mario-sjov i virkeligheden
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på. De bringer familiens foretrukne Super Mario-figurer ind i den virkelige verden og er sjove gaver til trendsættende børn. Med startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan fans tilpasse deres egne unikke baner.

 • Børn kan føje en ny actionfyldt udfordring til deres LEGO Super Mario univers og optjene endnu flere digitale mønter med udvidelsessættet Sumo Bro-bossens væltetårn (71388).
 • Indeholder LEGO Super Mario figurer af 2 ikoniske fjender – Sumo Bro-bossen med arme, der banker på dens bryst, og en kragbert.
 • Omfatter et tårn, der kan bygges og rokkes af LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurerne medfølger ikke), når de tramper på håndtagene ved tårnets fod. Vælt Sumo Bro-bossen for at afsløre en superstjerneblok.
 • Dette byggesæt med 231 elementer vil være en sjov jule- eller fødselsdagsgave til kreative børn fra 6 år, som i forvejen har en LEGO Super Mario startbane (71360 eller 71387), som er påkrævet for at spille.
 • Perfekt til leg på egen hånd eller med Bluetooth-forbindelse til en vens LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (ekstra figurer medfølger ikke), så 2 spillere kan dele det sociale sjov og optjene bonusmønter via teamwork.
 • Dette modul er over 23 cm højt, 20 cm bredt og 13 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med andre LEGO Super Mario sæt.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer byggevejledninger, inspiration til forskellige måder at bygge og lege på – og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario legetøj egner sig til at samle på. Det bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og giver fans ubegrænsede muligheder for at udvide, ombygge og skabe nye baner, de kan spille selv eller sammen med andre.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sumo Bro-bossens væltetårn – udvidelsessæt
SKU
71388
EAN
5702016912609
UPC
673419339322
Dele
231
Tema
LEGO Super Mario
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.