LEGO Reznor-væltning – udvidelsessæt 71390

Actionfyldt udvidelsesst med reznorer og en bl Toad

lego 71390 reznor vaeltning udvidelsessaet
 • 862 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71390 SKU

Gør LEGO Super Mario universet ekstra spændende for børn med udvidelsessættet Reznor-væltning (71390). Det indeholder roterende platforme, der kan bygges, og som aktiveres ved at dreje LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) på den tilhørende stand. Brug søjlen til at vælte de 2 reznor-figurer af de roterende platforme og redde den blå Toad fra …

Læs mere...

Priser LEGO Reznor-væltning – udvidelsessæt 71390

Proshop.dk Proshop.dk -32% 440 kr Se
Legen.dk Legen.dk -15% 549 kr Se
Lego.com LEGO.com 649 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 650 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Reznor-væltning – udvidelsessæt 71390

Gør LEGO Super Mario universet ekstra spændende for børn med udvidelsessættet Reznor-væltning (71390). Det indeholder roterende platforme, der kan bygges, og som aktiveres ved at dreje LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) på den tilhørende stand. Brug søjlen til at vælte de 2 reznor-figurer af de roterende platforme og redde den blå Toad fra toppen. Sættet indeholder også en vippende grrrol,-blok og et Specialrør: Hurtigløb til fartudfordringer. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet for at spille).

Sjovt at spille i hold
Børn kan spille selv, i hold eller mod en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Find byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere i den gratis LEGO Super Mario app.

Ubegrænset sjov
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på. De bringer familiens foretrukne Super Mario-figurer ind i den virkelige verden og er perfekte gaver til børn. Med startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan fans bygge deres egne unikke baner.

 • Børn vil elske de roterende, vippende og fartkrævende redningsmissioner og udfordringer, når de føjer udvidelsessættet Reznor-væltning (71390) til deres LEGO Super Mario univers og skal redde en blå Toad.
 • Indeholder LEGO figurer af ikoniske Super Mario-karakterer – 2 reznorer, en vippende grrrol og en blå Toad samt en-blok og et Specialrør: Hurtigløb, der giver spillerne ekstra belønninger.
 • Omfatter roterende platforme, der kan bygges, og som aktiveres ved at dreje LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurerne medfølger ikke) på den tilhørende stand, samt en søjle til at vælte fjender af med.
 • Dette byggesæt med 862 elementer vil være en inspirerende jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 8 år, som i forvejen har en LEGO Super Mario startbane (71360 eller 71387), der er påkrævet for at spille.
 • Perfekt til spil på egen hånd eller med Bluetooth-forbindelse til en vens LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (ekstra figurer medfølger ikke), så 2 spillere kan dele den sociale leg og optjene bonusmønter via teamwork.
 • Dette modul er over 25 cm højt, 56 cm bredt og 30 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med andre LEGO Super Mario sæt.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer byggevejledninger, visningsværktøjer, der gør byggeriet ekstra sjovt, og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario legesæt er sjove at samle på og bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden, og mulighederne for udvidelse, ombygning og interaktiv leg giver ubegrænsede, sjove og kreative udfordringer.
 • LEGO klodser lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og passer perfekt sammen hver gang. Sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Reznor-væltning – udvidelsessæt
SKU
71390
EAN
5702016913293
UPC
673419339933
Dele
862
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.