LEGO Frø-Mario powerpakke 71392

LEGO Super Mario frdragt til ekstra sjov, interaktiv leg

lego 71392 fro mario powerpakke
 • 11 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71392 SKU

Fans kan gøre deres LEGO Super Mario legeoplevelse ekstra sjov med denne hoppende og plaskende Frø-Mario powerpakke (71392). Den indeholder en interaktiv frødragt til LEGO Mario (medfølger ikke), som giver spilleren mulighed for at optjene ekstra digitale mønter ved at få ham til at springe, og som udløser plaskelyde, hver gang han lander. Dette sæt …

Læs mere...

Priser LEGO Frø-Mario powerpakke 71392

Proshop.dk Proshop.dk -36% 64 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -10% 90 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Frø-Mario powerpakke 71392

Fans kan gøre deres LEGO Super Mario legeoplevelse ekstra sjov med denne hoppende og plaskende Frø-Mario powerpakke (71392). Den indeholder en interaktiv frødragt til LEGO Mario (medfølger ikke), som giver spilleren mulighed for at optjene ekstra digitale mønter ved at få ham til at springe, og som udløser plaskelyde, hver gang han lander. Dette sæt er en ideel gave til trendsættende børn, der i forvejen har LEGO Super Mario startbanesættet 71360 (med LEGO Mario) eller sættet 71387 (med LEGO Luigi figur).

Byg og leg
Byggevejledning til dette LEGO sæt findes både i æsken og i den gratis Super Mario app. Appen er et sikkert forum, hvor børn kan dele idéer, og rummer tips til kreative måder, børn kan bygge og lege på.

Super Mario-action i virkeligheden
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer en ikonisk Super Mario-figur ind i den virkelige verden. Med startbaner, udvidelsessæt og powerpakker kan fans bygge og gennemføre deres egne udfordrende baner selv eller sammen med andre.

 • Gør LEGO Super Mario fans' baner springende og plaskende sjove med denne Frø-Mario powerpakke (71392), der indeholder en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke).
 • Dette klodsbyggede tilbehør passer på LEGO Mario figuren fra startbanesættet Eventyr med Mario (71360) eller LEGO Luigi figuren fra startbanesættet Eventyr med Luigi (71387).
 • Når LEGO Mario har denne dragt på, optjener spillerne ekstra digitale mønter ved at få ham til at hoppe som en frø, og der udløses plaskelyde, hver gang figuren lander.
 • Pakken omfatter også LEGO elementer i form af åkander og blåt "vand", der kan føjes til børns baner, og der medfølger illustreret vejledning, som hjælper børn med at bygge selvstændigt.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer også byggevejledninger, inspiration til forskellige måder at bygge og lege på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • Dette byggesæt til samlingen vil være en sjov jule- eller fødselsdagsgave til kreative børn fra 6 år, som kan bruge det til at tilpasse deres LEGO Super Mario startbane og udvidelsessæt.
 • Der findes andre LEGO Super Mario powerpakker, som kan bruges sammen med startbanerne og udvidelsessættene, bl.a. Bi-Mario powerpakken (71393).
 • De fantastiske LEGO Super Mario legesæt bringer ikoniske Super Mario-figurer ind i den virkelige verden, hvor fans får muligheder for at udvide, ombygge og skabe deres egne unikke baner, som de kan lege med og spille selv eller sammen med andre.
 • Siden 1958 har LEGO klodser levet op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de passer nemt og perfekt sammen.
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Frø-Mario powerpakke
SKU
71392
EAN
5702016912814
UPC
673419339629
Dele
11
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.