LEGO Bi-Mario powerpakke 71393

LEGO Super Mario bidragt til summende, interaktiv leg

lego 71393 bi mario powerpakke
 • 13 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71393 SKU

Sørg for, at LEGO Super Mario legeoplevelsen summer af spænding, med denne Bi-Mario powerpakke (71393). Den indeholder en interaktiv bidragt til LEGO Mario (medfølger ikke), som giver spilleren mulighed for at optjene ekstra digitale mønter ved at "flyve", og som udløser summelyde. Dette sæt er en perfekt gave til trendsættende børn, der i forvejen har …

Læs mere...

Priser LEGO Bi-Mario powerpakke 71393

Legbilligt.dk Legbilligt.dk -40% 60 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -24% 76 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -9% 91 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Bi-Mario powerpakke 71393

Sørg for, at LEGO Super Mario legeoplevelsen summer af spænding, med denne Bi-Mario powerpakke (71393). Den indeholder en interaktiv bidragt til LEGO Mario (medfølger ikke), som giver spilleren mulighed for at optjene ekstra digitale mønter ved at "flyve", og som udløser summelyde. Dette sæt er en perfekt gave til trendsættende børn, der i forvejen har LEGO Super Mario startbanesættet 71360 (med LEGO Mario figur) eller sættet 71387 (med LEGO Luigi figur).

Sjov app
Find byggevejledning både i æsken og i den gratis Super Mario app. Appen er også et sikkert forum, hvor børn kan dele idéer, og rummer inspiration til måder, børn kan bygge og lege på, samt mange andre sjove funktioner.

Ubegrænset kreativ leg
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer ikoniske Super Mario-figurer ind i den virkelige verden. Med startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan fans bygge og spille sig igennem deres egne unikke baner på egen hånd eller sammen med andre.

 • Få LEGO Super Mario legen til at summe af sjov med denne Bi-Mario powerpakke (71393), der indeholder en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke).
 • Dette klodsbyggede tilbehør passer på LEGO Mario figuren fra startbanesættet Eventyr med Mario (71360) eller LEGO Luigi figuren fra startbanesættet Eventyr med Luigi (71387).
 • Når LEGO Mario har denne dragt på, optjener spillerne ekstra digitale mønter ved at få ham til at "flyve", og der udløses summelyde, når figuren flyver omkring.
 • Pakken omfatter også LEGO elementer i form af blomster og grønt "græs", som børn kan føje til deres baner, og der medfølger illustreret vejledning, så børn nemt kan bygge.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer byggevejledninger, inspiration til kreative måder at bygge og lege på – og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • Dette byggesæt til samlingen vil være en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave til kreative børn fra 6 år, som kan tilpasse deres LEGO Super Mario startbane og udvidelsessæt.
 • Der findes andre LEGO Super Mario powerpakker, som kan bruges sammen med startbanerne og udvidelsessættene, bl.a. Frø-Mario powerpakken (71392).
 • LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer populære Super Mario-figurer ind i den virkelige verden, hvor fans får ubegrænsede muligheder for at udvide, ombygge og skabe deres egne unikke baner.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til krævende branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og passer nemt og perfekt sammen hver gang.
 • LEGO klodser testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bi-Mario powerpakke
SKU
71393
EAN
5702016912821
UPC
673419339636
Dele
13
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.