LEGO 71755 Det Uendelige Havs tempel

Sjælden

Hsblsende LEGO NINJAGO legest med drage og undervandstema

lego 71755 det uendelige havs tempel
 • 1060 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71755 SKU

Fans af tv-serien NINJAGO: Seabound vil helt sikkert blive begejstrede for LEGO 71755. Med dette LEGO sæt med 1060 klodser kan du bygge dit eget tempel i det uendelige hav. Her kan du med de syv medfølgende minifigurer tage på dine egne spændende NINJAGO-undervandseventyr med de syv medfølgende minifigurer. Genopfør dine yndlingsøjeblikke fra serien, eller find …

Læs mere...

Priser LEGO 71755 Det Uendelige Havs tempel

Legen.dk Legen.dk -25% 749 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -21% 788 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -20% 800 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO 71755 Det Uendelige Havs tempel

Fans af tv-serien NINJAGO: Seabound vil helt sikkert blive begejstrede for LEGO 71755. Med dette LEGO sæt med 1060 klodser kan du bygge dit eget tempel i det uendelige hav. Her kan du med de syv medfølgende minifigurer tage på dine egne spændende NINJAGO-undervandseventyr med de syv medfølgende minifigurer.

Genopfør dine yndlingsøjeblikke fra serien, eller find på dine egne historier. Du vil finde alle mulige kendte dele fra serien i sættet. For eksempel indeholder det endeløse havets tempel et laboratorium, en ubåd og den lænkede havslange Wojira.

Endless Sea-eventyr

LEGO 71755 giver børn helt ned til ni år mulighed for at starte eller udvide deres eget NINJAGO univers. Der findes mange flere LEGO NINJAGO byggesæt, både fra NINJAGO: Seabound og fra de andre NINJAGO tv-serier. Ved at kombinere de forskellige sæt kan børnene begynde at have deres egne NINJAGO-eventyr. Både over og under vandet.

Desuden er NINJAGO LEGO sættene altid fantastiske at se på. Sættene er fulde af typiske detaljer og ekstraudstyr. Dette gør også sættene meget velegnede til at stille i børne- eller legerummet. Templet med det endeløse hav passer bestemt også godt ind her.

Børnene vil have lyst til at lege med sættet igen og igen, og i mellemtiden ser byggearbejdet imponerende ud. Sættet er 26 centimeter højt, 11 centimeter langt og 57 centimeter bredt. Det vil alle sikkert gerne lege med!

Store kampe

Templet med det uendelige hav leveres med syv minifigurer. Udlevér de mest spektakulære kampe i serien med Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar og to Maaray-vagter. Eller find på dine egne konflikter.

Vil det lykkes de slemme fyre at vinde denne gang, eller vil heltene alligevel sejre? Kan heltene beskytte de vigtige storm- og bølgeamuletter? Eller vil de ende i de forkerte hænder. Det bliver spændende!

 • Byggesættet Det Uendelige Havs tempel (71755) indeholder et utroligt detaljeret tilholdssted under vandet, fyldt med seje funktioner, der lader børn genskabe action fra tv-serien NINJAGO: Seabound.
 • Indeholder 7 minifigurer: Dykker-Kai, NRG-Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar og 2 Maaray-vagter, så børn har alt, hvad de skal bruge til at udspille farlige kampe under vandet.
 • Templet omfatter laboratorium, fængsel, ubåd, rokke, søslangen Wojira i lænker samt 2 amuletter med en udstillingsstand.
 • Dette legesæt med 1.060 elementer vil være en fremragende fødselsdags- eller julegave til børn fra 9 år, der elsker sjove byggeudfordringer og godt kan lide at lege, at de er ninjaer.
 • Det Uendelige Havs tempel er over 26 cm højt, 11 cm langt og 57 cm bredt – en iøjnefaldende størrelse, der med garanti vil imponere alle.
 • Hold udkig efter andre sæt inspireret af tv-serien NINJAGO: Seabound, såsom Ninja-undervandsspeeder (71752), Lloyds hydro-robot (71750) og Vanddrage (71754).
 • LEGO NINJAGO legetøj giver børn mulighed for at fordybe sig i en actionfyldt verden, hvor de kan nyde timevis af fantasifuld leg, mens de kæmper sammen med deres ninjahelte mod masser af skurke.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas styrke og evner!
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Det Uendelige Havs tempel
SKU
71755
EAN
5702016912333
Dele
1060
Tema
LEGO NINJAGO
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.