LEGO Madtaske – rumvandring 5008684

Fantastisk madtaske til rumfans

lunch bag space walk 5008684
  • LEGO City Tema
  • 5008684 SKU

Send børn på spændende rummissioner i frokostpausen med den flotte LEGO City madtaske med rumvandringsmotiv. Den vandafvisende, bløde køletaske med rumtema er en fremragende gave til børn og alle fans fra 3 år og har et rengøringsvenligt isoleretrum, der holder mad og drikke kølige. Den indvendige netlomme er praktisk til at rumme bestik, servietter, tilbehør …

Læs mere...

Priser LEGO Madtaske – rumvandring 5008684

Lego.com LEGO.com 151 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Madtaske – rumvandring 5008684

Send børn på spændende rummissioner i frokostpausen med den flotte LEGO City madtaske med rumvandringsmotiv. Den vandafvisende, bløde køletaske med rumtema er en fremragende gave til børn og alle fans fra 3 år og har et rengøringsvenligt isoleretrum, der holder mad og drikke kølige. Den indvendige netlomme er praktisk til at rumme bestik, servietter, tilbehør eller isposer, og tasken har også et polstret håndtag med et spænde, der gør den nem at fastgøre til den matchende rygsæk (sælges separat).

  • Gave med rumtema til børn og alle LEGO fans fra 3 år – Opbevar mad og drikke køligt i den flotte LEGO City madtaske med rumvandringsmotiv og ruminspireret grafik samt et isoleret 5-liters rum
  • Slidstærk og praktisk – Den vandafvisende, bløde køletaske er fremstillet af RPET-stof og har en indvendig netlomme, der kan rumme isposer, tilbehør, bestik eller servietter
  • Størrelse – Madtasken er over 22 cm høj, 19 cm bred og 10 cm dyb og har et polstret håndtag med et spænde, der gør den nem at fastgøre til den matchende rygsæk (sælges separat)

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Madtaske – rumvandring
SKU
5008684
Tema
LEGO City
LEGO pris
151 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.