LEGO Magnetsæt – rød 5006174

Praktiske magneter i LEGO stil

magnet set red 5006174
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006174 SKU

Skab opmærksomhed med et LEGO Magnetsæt, der indeholder 2 magneter i form af en rund LEGO 1x1-plade og en firkantet 1x1-plade. Magneterne er både praktiske og iøjnefaldende og samtidig ideelle til at hænge tegninger, postkort, lister eller vigtige beskeder op med. Sættet fås i flere farver (sælges separat) og vil være en super lille gave …

Læs mere...

Priser LEGO Magnetsæt – rød 5006174

LEGO.com LEGO.com 70 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Magnetsæt – rød 5006174

Skab opmærksomhed med et LEGO Magnetsæt, der indeholder 2 magneter i form af en rund LEGO 1x1-plade og en firkantet 1x1-plade. Magneterne er både praktiske og iøjnefaldende og samtidig ideelle til at hænge tegninger, postkort, lister eller vigtige beskeder op med. Sættet fås i flere farver (sælges separat) og vil være en super lille gave til LEGO fans fra 3 år.

  • 2 magneter med klassisk LEGO design – Hæng tegninger, postkort, noter og meget andet op med magneter i form af en rund LEGO 1x1-plade og en firkantet 1x1-plade.
  • Fremragende gave til LEGO fans fra 3 år – En sjov lille fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til kreative børn og LEGO entusiaster i alle aldre.
  • Lille og iøjnefaldende – Hver magnet er over 4 cm bred. Sættet fås i flere farver (sælges separat).

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Magnetsæt – rød
SKU
5006174
EAN
5711938032982
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
70 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.