LEGO Miles “Tails” Prower 40628

En klodsbygget model af Tails til fans af Sonics rveven

miles tails prower 40628
  • 131 Dele
  • LEGO Sonic the Hedgehog Tema
  • 40628 SKU

Den søde og rare Tails er en populær karakter fra Sonic the Hedgehog-universet. Nu kan fans af ræven med to haler fejre Tails' genialitet og loyalitet med LEGO BrickHeadz sættet Miles "Tails" Prower (40628). Byggesættet omfatter en byggeplade, så børn fra 10 år kan skabe en sjov udstillingsgenstand til deres skrivebord eller gamingstation. Genskab Tails …

Læs mere...

Priser LEGO Miles “Tails” Prower 40628

Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Sonic the Hedgehog sæt

Beskrivelse LEGO Miles “Tails” Prower 40628

Den søde og rare Tails er en populær karakter fra Sonic the Hedgehog-universet. Nu kan fans af ræven med to haler fejre Tails' genialitet og loyalitet med LEGO BrickHeadz sættet Miles "Tails" Prower (40628). Byggesættet omfatter en byggeplade, så børn fra 10 år kan skabe en sjov udstillingsgenstand til deres skrivebord eller gamingstation.

  • Genskab Tails i BrickHeadz-stil – En gave til alle fra 10 år, der er fan af Tails fra Sonic the Hedgehog-universet
  • En sjov udstillingsgenstand – LEGO BrickHeadz sættet Miles "Tails" Prower (40628) omfatter en byggeplade, så fans kan bygge en udstillingsgenstand til deres skrivebord eller gamingstation
  • Størrelse – Tails er over 8 cm høj

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Miles “Tails” Prower
SKU
40628
Dele
131
Tema
LEGO Sonic the Hedgehog
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.