LEGO Disney minimodel – Paladset i Agrabah 40613

Detaljeret minimodel af Disneys Agrabah-palads

mini disney palace of agrabah 40613
  • 506 Dele
  • LEGO Disney Tema
  • 40613 SKU

Vær med til at fejre en af verdens mest populære musikalske animations- og fantasyfilm med LEGO ǀ Disney byggesættet Disney minimodel – Paladset i Agrabah (40613). Bygge- og udstillingsmodellen i miniatureudgave indfanger stilen fra det kolossale palads med hvide tårne og gyldne kupler og indeholder et flyvende tæppe, der kan bygges, samt en "magisk" lampe. …

Læs mere...

Priser LEGO Disney minimodel – Paladset i Agrabah 40613

Lego.com LEGO.com 350 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Disney minimodel – Paladset i Agrabah 40613

Vær med til at fejre en af verdens mest populære musikalske animations- og fantasyfilm med LEGO ǀ Disney byggesættet Disney minimodel – Paladset i Agrabah (40613). Bygge- og udstillingsmodellen i miniatureudgave indfanger stilen fra det kolossale palads med hvide tårne og gyldne kupler og indeholder et flyvende tæppe, der kan bygges, samt en "magisk" lampe. Forkæl din Disney-yndlingsfan med en fantastisk gave, der vil give ethvert rum et magisk touch.

  • Bygge- og udstillingsmodel i miniatureudgave – Giv ethvert rum et strejf af Disney-magi med LEGO ǀ Disney byggesættet Disney minimodel – Paladset i Agrabah (40613)
  • Giv sættet som gave – En sjov fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse i enhver anledning til Disney-fans i alle aldre
  • Størrelse – Modellen er over 15 cm høj, 14 bred og 16 cm dyb

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Disney minimodel – Paladset i Agrabah
SKU
40613
Dele
506
Tema
LEGO Disney
Alder
12+ år
LEGO pris
350 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.