LEGO Pingvin og snefnug 40572

Giv julepynten et sjovt twist

lego 40572 pingvin og snefnug
  • 139 Dele
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40572 SKU

Byg en hyldest til juletiden med denne søde julepynt. Pingvinen og snefnugget kan bygges, og der medfølger snor, så du nemt kan hænge dem på juletræet – eller hvor som helst i hjemmet. Sættet vil være en fantastisk gaveidé til børn fra 7 år, eller en lækkerbisken for alle, der elsker juletiden eller usædvanlig pynt. …

Læs mere...

Priser LEGO Pingvin og snefnug 40572

Lego.com LEGO.com 63 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Pingvin og snefnug 40572

Byg en hyldest til juletiden med denne søde julepynt. Pingvinen og snefnugget kan bygges, og der medfølger snor, så du nemt kan hænge dem på juletræet – eller hvor som helst i hjemmet. Sættet vil være en fantastisk gaveidé til børn fra 7 år, eller en lækkerbisken for alle, der elsker juletiden eller usædvanlig pynt.

  • Et LEGO julepar – Julepynt, der kan bygges, og som forestiller en pingvin med røde ørevarmere og et snefnug
  • Inklusive snor til ophængning – Sæt snoren på din julepynt, og hæng den på juletræet eller hvor som helst i hjemmet for at gøre tingene lidt ekstra festlige
  • Størrelse – Pingvinen er over 7 cm høj. Snefnugget er over 10 cm højt

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pingvin og snefnug
SKU
40572
EAN
5702017241920
Dele
139
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
63 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.