LEGO Skeletsværd 854260

LEGO NINJAGO legetjssvrd til spndende og actionfyldt rolleleg

skeleton sword 854260
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854260 SKU

NINJAGO-fans kan udspille hæsblæsende actionscener med det supercool LEGO NINJAGO Skeletsværd (854260). Legetøjssværdet er fremstillet af genanvendte plastflasker og har en stor, flot, sølvfarvet klinge og et skæfte med et design af knogler bundet sammen med rødt bånd. Det vil helt sikkert inspirere små ninjaer til at drage ind i den actionfyldte NINJAGO fantasyverdenen, hvor …

Læs mere...

Priser LEGO Skeletsværd 854260

LEGO.com LEGO.com 90 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Skeletsværd 854260

NINJAGO-fans kan udspille hæsblæsende actionscener med det supercool LEGO NINJAGO Skeletsværd (854260). Legetøjssværdet er fremstillet af genanvendte plastflasker og har en stor, flot, sølvfarvet klinge og et skæfte med et design af knogler bundet sammen med rødt bånd. Det vil helt sikkert inspirere små ninjaer til at drage ind i den actionfyldte NINJAGO fantasyverdenen, hvor de kan fordybe sig i utallige timers sjov rolleleg.

  • NINJAGO-legetøjssværd – Børn fra 6 år kan drage ind i en fantasy-actionverden, når de udspiller kampe med det seje legetøj Skeletsværd (854260)
  • Sjov gave til ninjafans – Giv dette legetøjssværd som fødselsdagsgave, julegave eller en overraskelse i hverdagen til kreative børn, der elsker at bruge fantasien
  • Størrelse – Skeletsværdet er fremstillet udelukkende af genanvendte plastflasker og er over 52 cm højt

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skeletsværd
SKU
854260
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
90 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.